2821
2789
عنوان

سردرد شدید

135 بازدید | 34 پست

از صبح سردرد گرفتم یهویی 

از صب تا الان ۴تا قرص خوردم ژلوفن 

اصلا تاثیری نزاشته از درد دارم میمیرم حتی نمیتونم بخابم باعث میشه دست و پام یخ ببنده حالت تهوع هم بیاد

چیکار کنم کمک کنید تروخدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو دکتر ۴تا ژلوفن فیل بخوره بیهوش میشه چرا اینهمه ژلوفن خوردی

اه پیدات کردم سورنا

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

سلام عذر خواهی میکنم بجا نیووردم

بخاطرت تاپیک زدم بروببین

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

سلام. عللی که من تا الان کشف کردم:

سرما خوردن سر

بی خوابی و خستگی

دیر دستشویی رفتن برای دفع غذا یعنی خوب و روان کار نکردن روده

چیزای طبع سرد خوردن در حدود ۱۵ ساعت قبل

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

به جای این‌همه قرص یه سرم می‌زدی. نوافن هم بهتر از ژلوفنه

گلداستاپ عالیه اگه داری بخور سریع میخوابی اروم‌ میشی.

معمولا یه شات قهوه هم فوری خوب میکنه

برو دست و صورتتو بشور ابحوش زنجبیل نبات بخور برو زیر پتو

به‌پیشونیت زنجبیل بمال (با اب خمیریش‌ کن) بعد با پارچه سرتو ببند

اروم‌ میشی

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

😐😐😐دست جمعی میخواین فحشم بدین

فحش کجابوددرگیراون پسرم هنوززندانه چیکارکرد

2824
2823
2791
2779
2792