2821
2789
عنوان

سردرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 34 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فحش کجابوددرگیراون پسرم هنوززندانه چیکارکرد

اره خوندم

هیچی ۶ ماه حبس تعضیری محکوم شد ولی هیچ تاثیری تو رابطشون نداشت این وسط من یه ادم بازندم یعنی یه بازنده ای که همش باخته تو یه مسیر تکراری  

ببین من فکر کنم ویروس جدیده منم گرفتمش

سرما که خوردم ولی خب سر درد عادی با یه قرص اوکی میشه میگرن دارم ولی فقط یه طرف سرم و درد میاره الان کل سزمهه

اره خوندمهیچی ۶ ماه حبس تعضیری محکوم شد ولی هیچ تاثیری تو رابطشون نداشت این وسط من یه ادم بازندم یعن ...

دلی که باهات نیست براش نجنگ

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

سرما که خوردم ولی خب سر درد عادی با یه قرص اوکی میشه میگرن دارم ولی فقط یه طرف سرم و درد میاره الان ...

زیادژلوفن نخوربای دمنوش هم اوکی میشدی

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

وای کسی نمیبرهه چشم حتمن انجام میدم

روشن عزیزم نگران نباش تو اتاق تاریک‌ اونا رو انجام بده بخواب 

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

ای بابا میخوام نمیتونم خریت ولم نمیکنه

خرنباش لطفاعاقل باش...حیفه جوونیت

منم دیشب سردرد داشتم و شدید بود همراه با استخوان درد با ناپروکسن فقط خوب شدم

آره دقیقا من تب و لرز هم داشتم ولی الان خوبم 

ولی سردردم با هیچی خوب نمیشه 

2824
2823
2791
2779
2792