2777
2789
عنوان

کابوس😫

87 بازدید | 11 پست

خانوما من هرررررشب کابوس میبینم حتی ظهرام میخوام یه چرت کوتاه بزنم بازم خواب بد مبینیم 

همش دارم با عزیزانم دعوا میکنم تو خواب یا یه اتفاق بدی برام افتاده 

زندگیمم در حال حاضر ارومه کودکیم نا آرومه نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم صبح پا میشم سردرد میگیرم و از شدت استرس انقد دندونامو بهم فشار میدم فکم درد میگیره صبح راهکاری دارین براش؟☹️

منم منم

شر و ور میباره از خابام

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خستههه شدم دیگه کاش حداقل تو خوابمون بهمون خوش میگذشت😐

کااااش💔

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چه مدیتیشنی انجام میدی عزیزم؟ میشه از رو فیلم انجام داد؟

اره ویس هم هست 

تنفس عمیق و اینا 

حالا دقیق متوجه نشدم که کودکی نا آروم بوده شرایطتون یا چی ولی کودک درون هم هست 

سلام وقت شما هم بخیر نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم

چیز خاصی رو به صورت روتین و روزانه مصرف نمی‌کنید ؟ مثلاً چاشنی خاصی یا نوشیدنی یا دمنوش؟ 

اگر جواب سوالتون منفی باشه ر نهایت می‌تونید به دکتر اعصاب و روان مراجعه کنید معمولاً داروی ترازدون در این گونه موارد تجویز می‌شه ولی حتماً و حتماً باید تحت نظر پزشک براتون نسخه بشه

‌