من قرعه کشی نوشتم به اسمم در اومده حالا میگه باید چک بدی من نمیشناسمتون بهتون اعتماد ندارم منم گفتم چرا از اول نگفتی گفت میخای درآ از قرعه بعد هر چقدر میگم سفته قبول نمیکنه میگه باید چک باشه بنظرتون ممکنه نیتی داشته باشه به پولش احتیاج دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولین باره میشنومولی قرعه کشی چیز خوبی نیس اگه ی وقت هم خواستین خانوادگی بزارین چندتا دوست ک میشناس ...
اخه دختر خالم گفت دوستم میشناسمش رو اون حساب نوشتم بعد الان اون خانم میگه من نمیشناسمت چطوری پول بدم دستت منن میگم سفته میدم میگه نه باید چک باشه و خانواده ام چون کم جمعیتیم نمیتونم بزارم عزیزم
عذر میخام انقدر سوال میکنم یعنی راهی نداره مثلا روی مبلغ و چسب بزنم یا دور و برش ببندم ممنونم برام و ...
خوب روی قیمت چسب بزنی نمیتونه ببره وصولش کنه؟؟؟شما که قرارداد رسمی و محضری ندارین و همینطوری داری بهش یه برگه چک میدی و اونم میتونه به راحتی ببره و وصول کنه..تو میگی نمیشناسی و نباید تحت هیچ شرایطی ریسک کنی...از چاله در نیا بیافتی تو چاه