2821
2789
منم امسال دوازدهم هستم تو کنکور از هر سه پایه تخصصی ها میاداما بخش زیادیش از دوازدهمه و نهایی هاو کن ...

یعنی از یازدهم و دهم فقط تخصصی بخونم عمومی نخونم

شما امسال دوازدهمی هستید برنامتون چجوریه

یعنی از یازدهم و دهم فقط تخصصی بخونم عمومی نخونمشما امسال دوازدهمی هستید برنامتون چجوریه

بله از دهم و یازدهم و دوازدهم باید درسای تخصصی رو بخونی برای کنکور که ۴۰ درصده 

از اون ۶۰ ددصد هم نهایی های یازدهم بود که دادی،از دوازدهم هم همه ی درسارو امسال نهایی داری که میشه با یازدهم همون ۶۰ درصد

من خودم با کلاس های آنلاین ماز دلرم پیش میرم دوازدهم رو یعنی دارم کمی از دوازدهم رو میخونم و تست های یازدهم رو دارم میزنم البته خیلی عقب افتادم دهم رو هم باید بزنم که واقعیتش تنبلی دارم میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله از دهم و یازدهم و دوازدهم باید درسای تخصصی رو بخونی برای کنکور که ۴۰ درصده از اون ۶۰ ددصد هم نها ...

من اصلا نتونستم تابستونو بخونم

کتابیم برای تست ندارم باید سفارش بدم 

هرسالم قانونا فرق میکنه ادم اعصابش خورد میشه 

من اصلا نتونستم تابستونو بخونمکتابیم برای تست ندارم باید سفارش بدم هرسالم قانونا فرق میکنه ادم اعصاب ...

اشکال نداره میتونی از مهر یا هرچی زودتر شروع کنی اصلا دیر نیست ولی آره از کجا معلوم همین امسال تاثیر یازدهم بردارن همرو بذارن رو دوازدهم..آدم دیوونه میشه دیگه 

اشکال نداره میتونی از مهر یا هرچی زودتر شروع کنی اصلا دیر نیست ولی آره از کجا معلوم همین امسال تاثیر ...

امسال ۶ تا درس و نهایی کردن 

ولی بجاش ۱ کنکور گذاشتن 

و اینکه اگه بخوای یکی تبصره بزنی باید کل دروس امتحان بدی 

میشا بیشتر توضیح بدی یعنی دهمو نخوندی

خیلیاشون رو خونده بودم ولی مثلا منطق رو تموم نکرده بودم یا ریاضی یه سری جاهاشو حذف کردم نخوندم و تاریخ جغرافیاش رو هم نخونده بودم فقط از پایا۱۱و۱۲ سوالاشو جواب می دادم که باعث شد یکمی درصدام کم شه به نسبت بقیه درس هام

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز