2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا گفتن نمیاد منم برای همین پرسیدم گفتن یازدهم دوازدهم ولی اموزش و پرورش شنیدم که گفته برا یازدهم ...

خب اره نهایی برای دهم نداری ولی توی کنکور درسای تخصصی دهم میاد، فعلا پس همون درسای تخصصی دهم رو بخون تا عقب نیوفتی اگرم بعدا قانونی تغییر کرد بازم عقب نیوفتادی اینجوری

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

خب اره نهایی برای دهم نداری ولی توی کنکور درسای تخصصی دهم میاد، فعلا پس همون درسای تخصصی دهم رو بخون ...

تو کنکور فقط درس های تخصصی دهم میاد 

عمومیاش نمیاد؟

از رتبه و ترازتون راضی هستین ؟

نه 

میخوام ازاد برم متاسفانه اونجوری که باید میخوندم نشد تو این یه سال اتفاقات و تنش های زیادی پیش اومد دوتا از عزیزانم رو از دست دادم و اتفاقات دیگه اوفتاد و درگیر بود کلا و مدرسمم مضخرف بود و یکسره روی اعصابمون راه میرفتن و اذیت میکردن معلم های مدرسم افتضاح در حدی که برای دو درس کلاس خصوصی رفتم 

نه میخوام ازاد برم متاسفانه اونجوری که باید میخوندم نشد تو این یه سال اتفاقات و تنش های زیادی پیش او ...

متاسفم عزیزم امیدوارم خدا صبر بهت بده  و در اینده موفق باشی 

منم مدرسم دولتی هستش و اصلا اصلا معلمای خوبی نداره 

نیروی کار جوان انگار تو مدرسه ما نیست 

من معلم جامعهمم و تاریخم ام اس دارن  خیلی پیرن نمیتونن راه برن درس اصلا خوب نمیدن همش استرس زیاد میکنن یا معلمایی که سرسری گذر میکنن واقعا سیستم اموزشی و ضعیف کردن

متاسفم عزیزم امیدوارم خدا صبر بهت بده و در اینده موفق باشی منم مدرسم دولتی هستش و اصلا اصلا معلمای ...

من امسال کنکور انسانی دادم وبه چشم خودم دیدم کا ناقص خوندن اختصصاصی دهم چقدر رو پایه های بعدی تاثیر داره 

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

منم امسال دوازدهم هستم 

تو کنکور از هر سه پایه تخصصی ها میاد

اما بخش زیادیش از دوازدهمه و نهایی ها

و کنکور هم ۴۰ درصده

نهایی دوازدهم خیلی مهمه

اگه بتونی از الان درسای دوازدهم رو هم بخونی خیلی خوبه