2821
2789
عنوان

ارزش داره❓

88 بازدید | 11 پست

من گیلان زندگی میکنم 

رتبم به دندون و دارو و فیزیو گیلان نمیخوره

گیلان هم رشته های مثل تغذیه گفتار درمانی و اینا رو نداره

من میتونم چنین رشته هایی شهر دیگه برم یا تعهدی راه دور

واقعا برام ذهنی سخته که زندگیمو ول کنم برم به نظرتون ارزش داره رشته‌ای پایین تر برم ولی بمونم خونمون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونده به خودت اگع تحمل دوری داشته باشی صددد برو آیندع تو بساز خواهر حیفه بعدا حسرت نخوری

من اگر برم رشته‌ای که گیلان داره آینده داره ولی خب تا برسم اونقدر وسوسه کننده نیست مثلا دندون هم شاید همونقدر طول بکشه ولی اسم داره که طرف دندون میخونه

من علاقه خاصی ندارم بیشتر درآمدش برام مهمهمشورت کردم میخواستم نظرات بقیه هم بدونم

خب نزدیک به گیلان قبول میشی ؟شهر که یکم دور تر باشه 

واقعیت من خودم رشته تاپ هر جا قبول شم میرم بنظرم ارزش داره اگه جات بودم میرفتم

خیلی سخته وقتی فکر میکنم یکم میترسم ولی خب ..باید بزرگ شیم

خب نزدیک به گیلان قبول میشی ؟شهر که یکم دور تر باشه واقعیت من خودم رشته تاپ هر جا قبول شم میرم بنظرم ...

دیگه دور شدم چه فرقی می‌کنه یه وجب یا یه فرسنگ😂

کنکور دادی تو؟

من قبلاً همینطوری بودم و حتی دوست نداشتم اصلااا بمونم شهر خودم ولی الان هرچقدر فکر میکنم میبینم دلم نمی‌خواد برم تمام زندگیم اینجاست من برم اونجا عین یه نوزاد نوپا میشم

دیگه دور شدم چه فرقی می‌کنه یه وجب یا یه فرسنگ😂کنکور دادی تو؟من قبلاً همینطوری بودم و حتی دوست نداش ...

اره من دادم 

منم دقیقاااا همش میگفتم میرم جای دور الان خیلی میترسممم ولی رشته تاپ بیارم میرم برا من جز محالاتههه 😂💔 

ولی خبب