2777
2789
ببخش اینو میپرسم چند وقته تو عقدین ؟رابطه کامل داشتی ؟

یک سال و هشت ماه . نمیشه خصوصی حرف بزنیییم؟ من نمدونم این نرم افزار چجوریه . شما هم تو عقدین؟جدا شدین؟

تنها امید زندگیمی🧸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقيقا بخاطر كيستي كه داشتم فكر ميكردم تا جراحي نكنم باردار نميشم  دكترم همين بهم گفته بود ولي ...

الانم خیلی ناراحت نباش عزیزم.اگه با شوهرت خیلی مشکل خاصی نداری اگه برای آشتی پیش قدم شد براش شرط بزار و برو سر زندگیت.وقتی بچت به دنیا بیاد اوضاع بچه ننه بودنش خیلی بهتر میشه.کامل خوب نمیشه ها اما بهتر میشه.منم همه این بحرانا رو پشت سر گزاشتم.اما با به دنیا اومدن پسرم شرایط خیلی فرق کرد

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
یک سال و هشت ماه . نمیشه خصوصی حرف بزنیییم؟ من نمدونم این نرم افزار چجوریه . شما هم تو عقدین؟جدا شدی ...

اره عزیزم الان بهت درخواست دوستی میدم 

ن من عروسی کردم جدا نشدم قهر کردم چند روز خونه بابامم 

حتما پیش یه مشاور برو ببین چی میگه  مردا مغرورن خیلی ب روی خودشون نمیارن

با مشاور حرف زدم میگه بازم محبت کن . دیوونه شدم تا کی محبت؟ فک میکنه خداس هیچ اشتباهی نداره . به مشاور میگم تا کی باید منت بکشم . میگه تو وظیفتو انجام بده تلاش یک طرفه نمیشه اونم باید بخواد وقتی میگه بود و نبودت فرق نداره نمیخوامت همون بره بهتره 

تنها امید زندگیمی🧸
الانم خیلی ناراحت نباش عزیزم.اگه با شوهرت خیلی مشکل خاصی نداری اگه برای آشتی پیش قدم شد براش شرط بزا ...

مهربونم خودش بخواد پا پيش بزاره نميزارن اون مادر و خواهرش كه خدا ازشون نگذره 

يه جورايي بين من و خانواده اش گير كرده و منم بدجور دلم شكسته 

دقیقا مثل شوهر منه  این خانواده ها ذلیلشن ک فقط بلدن زندگی خراب کنن

شما چيكار كردين كه زندگيتون پس گرفتيد!؟ 

اخه نميگن بزار بچمون با هرچي خوشه بزار باشه ما خوشبختيش ميخوايم واقعا فكر ميكنن دارن محبت ميكنن بدبختش ميكنن 

شما چيكار كردين كه زندگيتون پس گرفتيد!؟  اخه نميگن بزار بچمون با هرچي خوشه بزار باشه ما خوشبخت ...

من داشتم سعی میکردم ک این وسط دعوامون شد برای چندمین بار کتکم زد منم رفتم خونه مامانم بعد رفتم پزشکی قانونی و دادگاه اومد تعهد داد رضایت دادم 

ولی رفتم خونه مامانم یه کم فکر کنیم و بریم مشاوره 

مهربونم خودش بخواد پا پيش بزاره نميزارن اون مادر و خواهرش كه خدا ازشون نگذره  يه جورايي بين من ...

آخرش مجبور میشه که بیاد منت کشی.منم چند سال پیش با مادر شوهرم توی یه خونه زندگی میکردیم هم مادر شوهرم بی اندازه فضول و بد بود هم شوهرم تمام حقو میداد به مادرش و میپرستیدش منم سه ماه قهر رفتم خونه بابام تا دو ماه که اصلا خبری ازشون نبود تا اینکه دید من خیلی اصرار به طلاق دارم شروع کرد منت کشی منم شرط گزاشتم که از اون خونه بیایم بیرون.مجبورش کردم یه خونه خرید و اومدیم بیرون از اونجا.اما از وقتی بچه دار شدیم خیلی اخلاقش بهتر شده و دوست داشتنشم بیشتر از قبل شده

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)