بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان پسرم پنج سال و نیمشه دوس داشتم پسرم همبازی داشت بخصوص الان ک عیده و اومدیم سفر ما همه بزرگیم بچم تنهاس اما ب هیچ وجه توان و حوصله دوباره بچه دار شدنو ندارم و البته ی عالمه مانع دیگه ...میگم کاش دوقلو بودن هم یکبار بود هم از اول همبازی بودن و لذت میبردن :((
السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
سلام دوستان منم یه پسر ۸ماهه دارم انقد بهش وابسته ام که قید همه چیو زدم کلا بااونم چیکار کنم دوس دارن بچه ام فقط پسرم باشه انقد که بهش وابسته ام گیج شدم تک فرزندی نکنه تصمیم بدی باشه کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟
دنیااااااااااا بی ارزش تراز اونیه که بخواییم داشته هامونو به رخ هم بکشیم و دل همو بشکونیم 😊
اصلا عجیب بهش وابسته ام فقط چسبوندم به خودم دیگه مثل قبل باهمسرم نزدیک نیستم اینم بد ولی دست خودم نیس به خدا میخوام همه چیم واسه پسرم باشه فقط بخند تو بغل یکی بره یه کم دلتنگ میشم دست کسی نمیسپارمش دلتنگ میشم نمیدونم چم شده دیونه ام انگار خخ تو بارداریمم افسرگی قبل زایمان داشتم یه کم ارومم کنید ترو خدا
دنیااااااااااا بی ارزش تراز اونیه که بخواییم داشته هامونو به رخ هم بکشیم و دل همو بشکونیم 😊