2777
عنوان

تک فرزندی

193 بازدید | 12 پست

بچه دوم من الان چهار ماه بدنیا اومده.

منم تک فرزندی رو دوست داشتم.

وقتی هم فهمیدم باردارم کلی افسرده شدم.

اما الان خوشحالم واقعا که دخترم بدنیا اومده.پسرمم دیگه احساس تنهایی نمیکنه.

پسرمم هفت سالشه با سن کمش خیلی کمکم میکنه.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آره منم دو ماهه نی نی دومم اومده. الان میفهمم چقدر خوبه. دختر بزرگ منم خیلی کمک میکنه خدارو شکر. 

الان بیشتر از بچه داری لذت میبرم. هر چند سختی داره ولی خوب.خوشحالم.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

من الان پسرم پنج سال و نیمشه دوس داشتم پسرم همبازی داشت بخصوص الان ک عیده و اومدیم سفر ما همه بزرگیم بچم تنهاس اما ب هیچ وجه توان و حوصله دوباره بچه دار شدنو ندارم و البته ی عالمه مانع دیگه ...میگم کاش دوقلو بودن هم یکبار بود هم از اول همبازی بودن و لذت میبردن :((

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

سلام دوستان منم یه پسر ۸ماهه دارم انقد بهش وابسته ام که قید همه چیو زدم کلا بااونم چیکار کنم دوس دارن بچه ام فقط پسرم باشه انقد که بهش وابسته ام گیج شدم تک فرزندی نکنه تصمیم بدی باشه کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟

دنیااااااااااا بی ارزش تراز اونیه که بخواییم داشته هامونو به رخ هم بکشیم و دل همو بشکونیم 😊

اصلا عجیب بهش وابسته ام فقط چسبوندم به خودم دیگه مثل قبل باهمسرم نزدیک نیستم اینم بد ولی دست خودم نیس به خدا میخوام همه چیم واسه پسرم باشه فقط بخند تو بغل یکی بره یه کم دلتنگ میشم دست کسی نمیسپارمش دلتنگ میشم نمیدونم چم شده دیونه ام انگار خخ تو بارداریمم افسرگی قبل زایمان داشتم یه کم ارومم کنید ترو خدا 

دنیااااااااااا بی ارزش تراز اونیه که بخواییم داشته هامونو به رخ هم بکشیم و دل همو بشکونیم 😊

چه خوب . تک فرزندی خوب نیست . کار خوبی کردی بچه دوم آوردی . خدا واست حفظشون کنه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اصلا عجیب بهش وابسته ام فقط چسبوندم به خودم دیگه مثل قبل باهمسرم نزدیک نیستم اینم بد ولی دست خودم نی ...

دقیقا مثل توام

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
دقیقا مثل توام

چقد بد نه ؟؟ مادرشوهرم طبقه پایین میشینه بچه رو نمیزارم ببرن چون گریه میکنم اوناهم نمیبرن