2777
2789

اقا ماحرف نمیزنیم باهم فامیلیم 

طرف فکرکرده من نامزد کردم  استوری گذاشته  خیانت دیدی خون بریز   خون نریزی تبدیل به کارگردان میشی🤣🤣🤣بعد حالا طرف قاضی  اصلا ازش انتظار نداشتم🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بعید میدونم قاضی انقدر سبک رفتار کنه

چه ربطی داره اونم ادمه یه روی دیگه هم داره 😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

مگه میشه یه قاضی انقدر سطحش پایین باشه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

چه ربطی داره اونم ادمه یه روی دیگه هم داره 😂

بلاغره باید تو فضلی مجازی یه سری چیزارو رعایت کنن 

قاضی ای که بیاد راجع به خون و خونریزی ادعا کنه دو روز دیگه چجوری میخواد حکم بده

شایدم فعلا داره میخونه برا قضاوت و هنوز قاضی نشده؟

2790
2778
2791
2779
2792