2777
2789
عنوان

دنده هام شکسته بنظرتون

118 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها من دو هفته پیش از موتور افتادم دنده سمت راستم افتاد تو جدول و الان هم که هنوز درد می‌کنه انگار صدای تق تق بده بنظرتون خطرناک راستش بخواید بخاطر ترس از دکتر و چیزی بگه نرفتم عکس بگیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شکسته بود ک الان حتی نمیتونستی نفس بکشی

احتمالا ضربه دیده

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

حتمااااا زود برو دکتر

صدای تق تق اصلا طبیعی نیست

بله ممکنه شکسته باشه

اگر دنده جابه‌جا شده باشه، حتی با یه ضربه‌ کوچیک یا سرفه‌ شدید می‌تونه ریه رو سوراخ کنه یا باعث خونریزی داخلی بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه شکسته بود ک الان حتی نمیتونستی نفس بکشیاحتمالا ضربه دیده

آره قشنگم با دنده رفتم تو جدول اون لحظه نفسم گرفت بعدش نفسم کم کم اومد الان ولی تق تق صدا میده انگار هوا داشته باشه 

پس یعنی کاریش نکنم فقط مراعات کنم؟ آخه باشگاه هم میرم

باشگاه هم نرو دختر

فشار میاری بیشتر بهش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آره قشنگم با دنده رفتم تو جدول اون لحظه نفسم گرفت بعدش نفسم کم کم اومد الان ولی تق تق صدا میده انگار ...

نمیدونم ولی فک نکنم شکسته باشه ولی خب کار از مهم کاری عیب نمیکنه برو دکتر تا خیالت راحت شه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

وای توروخدا ماریون منو الان دو هفته است اینجوری ام

اشکال نداره دیگه زودتر برو

ترک کوچیک خود به خود ممکنه خوب بشه اما چون میگی بعد دو هفته هنوز صدا میده یعنی یه مشکلی هست