سلام خانم ها من دو هفته پیش از موتور افتادم دنده سمت راستم افتاد تو جدول و الان هم که هنوز درد میکنه انگار صدای تق تق بده بنظرتون خطرناک راستش بخواید بخاطر ترس از دکتر و چیزی بگه نرفتم عکس بگیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
آره قشنگم با دنده رفتم تو جدول اون لحظه نفسم گرفت بعدش نفسم کم کم اومد الان ولی تق تق صدا میده انگار ...
نمیدونم ولی فک نکنم شکسته باشه ولی خب کار از مهم کاری عیب نمیکنه برو دکتر تا خیالت راحت شه
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤