2777
2789
عنوان

غذانخوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 62 پست
خب غذای مورد علاقه اصلا نداره؟

چرا عزیزم 

املت قارچ سیب زمینی سرخ شده ماکارونی...اینا رو خوب میخوره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

شنبه میبرم پیش دکتر میپرسم ک بگیرمش از شیر یا نه الان بچه شما خوب غذامیخوره؟

الان سه سالشه...

اگه هله هوله نخوره. وعده های اصلیش رو عالی میخوره 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یه آهنی چیزی بهش میده ولی در کل بچه منم همین بود تا بزرگتر شد بهتر شد دور ششلوغ باشه میخوره از ا ...

دقیقا پسرمنم وقتی میریم جایی دورش شلوغ باشه خوب میخوره

الان سه سالشه...اگه هله هوله نخوره. وعده های اصلیش رو عالی میخوره

ممکنه بگید مثلا توی هروعده چ مقدار میخوره؟

از کثیف کاری کردنش بدم میاد

اره ولی دیگه اونطوری شاید میلش کشید خورد ی زیر سفره بزرگ بنداز براش نهایتن‌بعداز غذاش میندازی تو ماشین میشوری ..غذاهارو براش تزئین کن تنوع غذاشو ببر بالا ببین از چی خوشش میاد .البته بچه بد غذا باشه از هیچی خوشش نمیاد بخدا من بعضی روزا برای دخترم سه نوع درست میکردم.برای وزن گیریش هم کره بنداز تو غذاهاش هم طعمشو خوشمزه میکنه هم برا وزن بچه خوبه

الان سه سالشه...اگه هله هوله نخوره. وعده های اصلیش رو عالی میخوره

الان دختر من جز‌گوشت قرمز همه چی میخوره ولی یه عادت بدی ک داره هیچ وقت نمیگه گشنمه ولی وقتی غذا یا میوه جلوش بذاریم و بگم‌بهش ک باید بخوری همه رو‌میخوره ..اصلن انگار به شکم خودش اهمیت نمیده 

ممکنه بگید مثلا توی هروعده چ مقدار میخوره؟

مثلا صبحانه، یه تخم مرغ آب‌پز با یه دونه سیب زمینی ر‌و کامب بدون نون میخوره .

یا یدونه نیمرو با نصف نون.

برا ناهار یه لیوان برنج و ماکارونی میخوره  عاشق گوشت هم هست ،۴ ،۵ تا تکه رو تو هر وعده ای که گوشت باشه میخوره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اره ولی دیگه اونطوری شاید میلش کشید خورد ی زیر سفره بزرگ بنداز براش نهایتن‌بعداز غذاش میندازی تو ماش ...

پسر من چندروزی هست غذاها رو بومیکنه و نمیخوره 

یعنی آلرژی داره؟

مثلا صبحانه، یه تخم مرغ آب‌پز با یه دونه سیب زمینی ر‌و کامب بدون نون میخوره .یا یدونه نیمرو با نصف ن ...

در ضمن من انواع  مولتی ویتامین ها رو از نوزادی روش امتحان کردم هیچکدوم به اندازه ایمیونس جواب نداد

مثلا صبحانه، یه تخم مرغ آب‌پز با یه دونه سیب زمینی ر‌و کامب بدون نون میخوره .یا یدونه نیمرو با نصف ن ...

نوش جونش 

در ضمن من انواع مولتی ویتامین ها رو از نوزادی روش امتحان کردم هیچکدوم به اندازه ایمیونس جواب نداد

ایمیونیس برای بالای ۳ سال هست 

ن شیر خشک میدم بهش میگن تا ۲سالگی باید شیربدم بهش

از مهر که هوا خنک میشه بگیر شیر خشک رو. اون شیر خشک هیچی نداره که بچه رشد نمیکنه خوب. منم بچم اصلا غذا نمی‌خورد از شیش ماهگی تا ۲۲ ماهگی. دیگه از شیر خشک گرفتمش. دیگه مجبور شد غذا بخوره هر موقع هم بهونه شیر خشک گرفت آب بریز تو شیشه شیرش بهش بده. صبح و شب هم شیر پاکتی پاستوریزه پر چرب بده. بزار بچه جون بگیره. صد دویست گرم پسته بخر بهش بده مویز بده موز هم خیلی خوبه بده بخوره. الان دو ماهه بچم از شیر گرفتم خدا رو شکر غذا خور شد دیگه راحت شدم. 

آها برای شامش سعی کن هر شب غذای خوب مثل برنج بزاری براش و یه ساعت قبل خواب غذا بده بعد بخوابه که تا صبح راحت بخوابه. 

پسر من چندروزی هست غذاها رو بومیکنه و نمیخوره یعنی آلرژی داره؟

راستش نمیدونم شاید از بوی ی غذایی بدش اومده که اونطوری شده .براش زینک بگیر راسیب خیلی خوبه برا اشتهای بچه دیدی نمیخوره ببرش پیش دکتر تغذیه

الان دختر من جز‌گوشت قرمز همه چی میخوره ولی یه عادت بدی ک داره هیچ وقت نمیگه گشنمه ولی وقتی غذا یا م ...

دختر منم خیلی کم پیش میاد بگه گشنم...

منم که صبونه میدم بهش ،یکی دو ساعت بعدش ،توی ظرف میوه و آجیل میارم میزارم جلوش ،خودش یواش یواش میخوره ،دیگه چیزی بهش نمیدم تا ناهار که قشنگ گشنه شه ...

ولی متاسفانه باباش و خانواده همسرم عادتش دادن به مغازه اونا رو که میبینه بر میگرده به تنظیمات کارخانه

از مهر که هوا خنک میشه بگیر شیر خشک رو. اون شیر خشک هیچی نداره که بچه رشد نمیکنه خوب. منم بچم اصلا غ ...

خداروشکر عزیزم 

حتما دیگه مهرماه از شیرمیگیرمش ک غذاخور بشه 

بیشتر از همه حرفای اطرافیان ناراحتم میکنه