2777
2789
عنوان

غذانخوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 62 پست
دختر منم خیلی کم پیش میاد بگه گشنم...منم که صبونه میدم بهش ،یکی دو ساعت بعدش ،توی ظرف میوه و آجیل می ...

ن منو شوهرم همهاهنگیم از وقتی تابستون شده هله هوله خیلی کم براش میکیریم ولی تو مدارس افتضاح میشه چون همه هم کلاسیاش با هله هوله ی زیاد میان

راستش نمیدونم شاید از بوی ی غذایی بدش اومده که اونطوری شده .براش زینک بگیر راسیب خیلی خوبه برا اشتها ...

اصلا توی خونه خودمون چیزی نمیخوره ولی جایی میریم خوب میخوره 

شاید از دستپخت من خوشش نمیاد   

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمیونیس برای بالای ۳ سال هست

بعضی دکترا میگن بالای یک سال میشه داد ،بازم از دکترش بپرس

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بعضی دکترا میگن بالای یک سال میشه داد ،بازم از دکترش بپرس

حتما 

ی پودر بیسکوییت هست به اسم فسفوویت 

شما از اون ندادید به بچه تون؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

ن منو شوهرم همهاهنگیم از وقتی تابستون شده هله هوله خیلی کم براش میکیریم ولی تو مدارس افتضاح میشه چون ...

دختر من خیلی جیغ جیغوعه،تا دهنش رو باز میکنه به گریه اولین پیشنهاد اطرافیان برا ساکت کردنش مغازست...اهل کیک و جیپس  و پفک اینام نیستا،فقط یخمک و آبمیوه البالو ،ولی همینم هر روز میخوره ولی پر ضرره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
حتما ی پودر بیسکوییت هست به اسم فسفوویت شما از اون ندادید به بچه تون؟

نه عزیزم

خداروشکر عزیزم حتما دیگه مهرماه از شیرمیگیرمش ک غذاخور بشه بیشتر از همه حرفای اطرافیان ناراحتم میکنه

اره حتما بگیر اون شیر خشک قوی که نیست. بچه من اصلا یه قاشق هم نمی‌خورد. من دیگه مجبور شدم تو تیر از شیر گرفتم چون هوا گرم بود اسهال شد. آب سیب دادم خوب شد. اگه از شیر گرفتی اسهال شد موز و آب سیب بده. بعد چون غذا خور میشه آب زیاد بده که یبوست نشه تا معده اش عادت کنه به غذا. برای صبحونه هم کرم کنجد و کره بادوم زمینی و مربا، تخم مرغ حالا نیمرو یا املت بده. ناهار و شام هم هر چی خودتون خوردین بهش بده‌ . روزای اول مقاومت می‌کنه صبوری کن اگه غذا نخورد دلت نسوزه شیر خشک بدیاا. با میوه و موز و پسته و مویز و شیر پرچرب شکمش رو پر کن بعد یه هفته سختی دیگه غذا خور میشه. 

اصلا توی خونه خودمون چیزی نمیخوره ولی جایی میریم خوب میخوره شاید از دستپخت من خوشش نمیاد

چه جالب اخلاق بچه ات عین بچه منه. بچه منم تو خونه بقیه میخورد میوندیم خونه فقط شیر خشک. نه به دستپخت ربطی نداره. چون خونه بقیه دورش شلوغه میخوره و تو خونه چون خودت و شوهرتین نمیخوره ناز می‌کنه. 

اصلا توی خونه خودمون چیزی نمیخوره ولی جایی میریم خوب میخوره شاید از دستپخت من خوشش نمیاد

بخدا دختر منم همینطوریه .خدا شاهده تا حالا هیچکس کوچکترین ایرادی از اشپزی من نگرفته ولی دخترم هر بار ایراد میگیره بچه همینه عزیزم ی مدت کوتاه کمتر بهش اسرار کن بزار کامل گرسنه بشه خودش ببین چجوری میخوره غذاشو