2777
2789
عنوان

غذانخوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 62 پست
با خودش باشه ک اصلا نمیخوره

اینکه هی اصرار میکنی بخوره بیشتر لج میکنه نمیخوره 

بپز بذار جلو تلوزیون ببین خودش میاد میخوره 

براش سیب زمینی سرخ کرده بذار

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اینکه هی اصرار میکنی بخوره بیشتر لج میکنه نمیخوره بپز بذار جلو تلوزیون ببین خودش میاد میخوره براش سی ...

عاشق املت سیب زمینی سرخ شده و ماکارونی و قارچ هست 

ولی خب نمیشه ک فقط اینا رو بخوره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه محصولاتی داره به اسم فرنیوه خیلی مقویه چندتا طعم دارهانواع سویق ها رو هم دارنمحصولاتشون همه ارگان ...

عزیزم پیج دارن؟

شیرش رو قطع کن دیگه..

منم ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم.

خیلی خیلی غذا خوردنش بهتر شد.

ولی تدریجی از شیر بگیریش

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بخدا کامل درکت میکنم منم دخترم غذا نمیخورد من مینشستم گریه میکردن انقدر به زور بهش غذا دادم الانم که ۶ سالش شده بازم به زور میخوره کلا از غذا زده شده  وزنش ۱۶ کیلوه از همه دوستاش ریزه میزه تره.ول تو اشتباه منو نکن ی سفره یکبار مصرف بنداز زیرش غذارو بزار جلو دستش خودش بخوره 

وای تو‌روخدا از این چیزا ب بچه ت نده ...از کجا میدونی چی توش ریختن آسیاب کردن ....نهایتش دکتر ببر یه ...

باید ببرم پیش دکتر واسه ش آزمایش بنویسه

شیرش رو قطع کن دیگه..منم ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم.خیلی خیلی غذا خوردنش بهتر شد.ولی تدریجی از شیر بگیریش

شنبه میبرم پیش دکتر میپرسم ک بگیرمش از شیر یا نه 

الان بچه شما خوب غذامیخوره؟

بخدا کامل درکت میکنم منم دخترم غذا نمیخورد من مینشستم گریه میکردن انقدر به زور بهش غذا دادم الانم که ...

از کثیف کاری کردنش بدم میاد

باید ببرم پیش دکتر واسه ش آزمایش بنویسه

اره یه آهنی چیزی بهش میده ولی در کل بچه منم همین بود تا بزرگتر شد بهتر شد دور ششلوغ باشه میخوره از اولم خیلی نازشو‌تو‌غذا کشیدیم الان باید بذاریم دهنش تا بخوره ۸سالشع هم هستش چون می‌دونه. غذا خوردنش برامون مهمه حسابی ناز می‌کنه 

وزنش چنده؟ببین روزانه بهش غذا و میوه متنوع از هر کدوم یه مقدار بدهاصلا بهش اصرار نکن،دیدی نخورد یه س ...

وزنش ۱۱۸۰۰