hibyqermez مدیر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 عنوان پسری ک | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 37 پست منو نخواست همیشه ی جوری رفتار میکرد انگار دوسم داره ،خيلی نخ میداد و احترام میذاشت بهم ولی واسه بقیه اینشکلی نبودمن خيلی دوسش داشتم اما منو نخواست امروز واسه آخرین بار توی همایش دیدمش ،گفتم شاید بیاد جلو و حرفی بزنه ولی ن هیچ اتفاقی نیوفتاد ....احساس شکستگی میکنم .... انگار امروز مردم....ی حرف بزنید با من تا بتونم فراموش کنم انگار هنوز توی شوکم همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤 1404/06/13 | 15:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 چند سال که بگذره کلا طرز تفکر و درک آدم تغییر میکنه اگه تو گذشته گیر کنی تفسیر زمان نیس خودت ضعیفی بنظرت اون رفتار ها و اداهاش برای چی بود اصلا چرا نخ میداد همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1969 پس هنوز عاشق نشدی آدم هست ۱۷ یا ۱۸ سال از عشقش میگذره ازدواج کرده هنوز نبود عشقش اذیتش میکنه هنوز یا ... شدم سه سالم گذشت تا کامل رهاش کردم ۸ سالم از اون زمان میگذره اون عشق نیست حماقته آدم زندگی و عمر خودشو پای به نفر تلف کنه آدمی که بلد نباشه خودشو دوست داشته باشه یکی دیگه رو نمیتونه دوست داشته باشه یه وقتایی به اسم دوست داشتن طرفو آزار میدیم
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1969 بنظرت اون رفتار ها و اداهاش برای چی بود اصلا چرا نخ میداد اون آدم دیگه من نمیشناسم یا فقط سرگرمی و لذت بودی براشیا بیشتر شناختت و فهمید تو به دردش نمیخوری و تایپ اون نیستییا یکی دیگه پیدا کرد که کنار اون حالش بهتر بوده در کل همیشه اول خودتون دوست داشته باشید زوری کنار یکی نمونید
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 اون آدم دیگه من نمیشناسم یا فقط سرگرمی و لذت بودی براشیا بیشتر شناختت و فهمید تو به دردش نمیخوری و ... ای وای کاش کسی دیگه رو پیدا نکرده باشه گرچه دیگه تموم شد مرسی همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 به خاطر کدوم ویژگی پسره عاشقش شدی؟ توجهش، احترام ب من همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤