2777
2789
عنوان

پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 37 پست
چند سال که بگذره کلا طرز تفکر و درک آدم تغییر می‌کنه اگه تو گذشته گیر کنی تفسیر زمان نیس خودت ضعیفی

بنظرت اون رفتار ها و اداهاش برای چی بود 

اصلا چرا نخ میداد

چو ایران نباشد تن من مباد🕊🖤🦋⚘بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊در غم چهل هزار عزیزشجاع از دست رفته💔💔💔 توی تاپیکهای من حرف بی اساس و مسخره❌ .. ب نظر همه احترام میذارم (همه اونایی که با من هم عقیدن)..⚡مرد هول درخواست دوستی نده ⚡...🖤🤍میگن سرخ پوست خوب ،سرخ پوست مرده است ،اما به نظر من، مرد خوب، مرد ،مرده است _ چیزی ک متوجه شدم اینه که مرد عاشق فقط توی فیلم هاس .....🖤همیشه ساده بودم و خیلی مهربون و صادق و همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤

پس هنوز عاشق نشدی آدم هست ۱۷ یا ۱۸ سال از عشقش میگذره ازدواج کرده هنوز نبود عشقش اذیتش میکنه هنوز یا ...

شدم سه سالم گذشت تا کامل رهاش کردم 

۸ سالم از اون زمان میگذره 

اون عشق نیست حماقته آدم زندگی و عمر خودشو پای به نفر تلف کنه 

آدمی که بلد نباشه خودشو دوست داشته باشه  یکی دیگه رو نمیتونه دوست داشته باشه 

یه وقتایی به اسم دوست داشتن طرفو آزار میدیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظرت اون رفتار ها و اداهاش برای چی بود اصلا چرا نخ میداد

اون آدم دیگه من نمی‌شناسم 

یا فقط سرگرمی و لذت بودی براش

یا بیشتر شناختت  و فهمید تو به دردش نمیخوری و تایپ اون نیستی

یا یکی دیگه پیدا کرد که کنار اون حالش بهتر بوده 

در کل همیشه اول خودتون دوست داشته باشید 

زوری کنار یکی نمونید

اون آدم دیگه من نمی‌شناسم یا فقط سرگرمی و لذت بودی براشیا بیشتر شناختت و فهمید تو به دردش نمیخوری و ...

ای وای کاش کسی دیگه رو پیدا نکرده باشه گرچه دیگه تموم شد 

مرسی 

چو ایران نباشد تن من مباد🕊🖤🦋⚘بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊در غم چهل هزار عزیزشجاع از دست رفته💔💔💔 توی تاپیکهای من حرف بی اساس و مسخره❌ .. ب نظر همه احترام میذارم (همه اونایی که با من هم عقیدن)..⚡مرد هول درخواست دوستی نده ⚡...🖤🤍میگن سرخ پوست خوب ،سرخ پوست مرده است ،اما به نظر من، مرد خوب، مرد ،مرده است _ چیزی ک متوجه شدم اینه که مرد عاشق فقط توی فیلم هاس .....🖤همیشه ساده بودم و خیلی مهربون و صادق و همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤

به خاطر کدوم ویژگی پسره عاشقش شدی؟

توجهش، احترام ب من