2777
2789
عنوان

خالم اول صبحی رید اعصابم

465 بازدید | 8 پست

میگه خانوادت روی تو حساسن

مادرت نمیزاره کسی با تو حرف بزنه چون افتخار نمیده

بابات و برادراتم همینطور 

میگن دختر ما انقدر بالا مرتبه هست که هیچکس لایقش نیست

مادرت فقط تورو فرستاد درس و مدرسه نزاشت یه استکان رو بشوری 

میگه تو دلت پره از من!!!!

در حالیکه واقعاااااا اینطور نیست و من بدترین ضربه هارو و تحقیرکننده ترین رفتارهارو از خانوادم دیدم!!!!

حتی به همین خالم هم بارها گفتم و دردودل کردم 

ولی چون خودشون عقب موندن و شکست خوردن ؛ من کمی وضعم خوبه ، نمیتونن تحمل کنن!!!

الانم باز هرچی بهش میگم اشتباه میکنی ؛ اینطور نیست ، میگه پدربزرگتم از قبر بیاد بیرون بگه اشتباه میکنی ، من باز حرف خودمو میگم و مادرت روی تو حساسه و افتخار نمیده کسی باهات حرف بزنه و ....

دیگه آحرش گفتم آره خوششون میاد ، آره روی من حساسن ، خدافظ!!!

بابا بیخیال فامیل حالا عمه یا خاله فرق نمیکنه همه از دم بنظر من حسود آدمن ، خود من دارم برا انتخاب رشته اقدام میکنم رشته روزانه میتونم بیارم بعد خالم از اونور بدون اینکه حتی بدونه من چقدررر زحمت کشیدم برگشته به مامانم گفته بابا دخترت علاقه ب درس و کتاب نداره معلومه اصلا ، بفرستش دانشگاه آزاد😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور مادرت از کسی کیه؟شاید واضحتر می گفتی بهتر می شد نظر دادهر چند که بچه نیستی مادرت نگران حرف و م ...

منظورم از کسی همه هست ، پدر برادر دوست فامیل همسایه 

هرکسی 

اگر بتونه رابطمو به هم میزنه به هر نحوی که شده

مادرم خودشیفته هست

میخواد محتاجش باشم ، میخواد اونقدر تنها بمونم بپرسم از بین برم ، نمیدونم چه مرگشه

کلا خانوادگی همینطورن، خالمم عین خودش

منظورم از کسی همه هست ، پدر برادر دوست فامیل همسایه هرکسی اگر بتونه رابطمو به هم میزنه به هر نحوی که ...

واقعا متاسفم ازین بابت. آخه از توضیحاتت برداشتم این بود که مادرت ارتباطاتت با سایرین رو به هم می زنه نه نزدیکانت..مادر خوبم نعمتیه. مامان منم باگ زیاد داره ولی خب به خاطر ویژگی های خوبش می گذرم. تو هم به خاطر آرامش خودت فکر کن دست خودش نیست مثلا. تا کمتر اذیت شی

سلام خوبی عزیزم من شمارو یادمه قبلا با کاربری آباژور با هم چت میکردیم 

چندروز پیش یادت افتادم گفتم حتما خیلی وقته از شوهرش طلاق گرفته الان کاربری تو اتفاقی دیدم هنوز طلاق نگرفتی چرا خودتو راحت نمیکنی از این مردک🥲

سلام خوبی عزیزم من شمارو یادمه قبلا با کاربری آباژور با هم چت میکردیم چندروز پیش یادت افتادم گفتم حت ...

سلام دوست خوبم ممنونم

دیگه دوساله ترک کرده خونه رو

فقط مهریه نمیده ، منم نمیخوام دست خالی جدا شم

سلام دوست خوبم ممنونمدیگه دوساله ترک کرده خونه روفقط مهریه نمیده ، منم نمیخوام دست خالی جدا شم

خوب نمیشه شکایت کنی بگی خونه رو ترک کرده نفقه نمی‌ده بلاخره وکیل بگیری به نفع تو تموم میشه چون میگی خونه رو ترک کرده