2777
2789
عنوان

پول شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 45 پست
اصن مگه با ماهی پنج تومن سه تومن نمیدونم هرچقدر میشه عروسی گرفت؟!؟!اینجوری صدسال طول میکشه که چقدر س ...

عزیزم شنیدی میگن قطره قطره جمع گردید وانگهی دریا شد من ۵ تومن درارم اونم از لج ۵ دراره بگه اره خب منم نیازم شد خب اینجوری ته پول میرسه 

خسیس نیست چون فقط برا من اینجوریه برا بقیه خوبه برا خودش خوبه

خیلی ساده ای شوهرتم اینو فهمیده قشنگ سرکارت گذاشته.مگه سرکار نمیره؟پس پولاش چی میشن؟اصلا فردا تو عروسیته پس اندازتم میره برا عروسی و میری خونه خودت.خب تو الان نمیخوای مواد غذایی بخری؟دکتر؟لباس؟وسایل بهداشتی؟اون موقع هم میخواد بگه از پس انداز باید بردارم؟درواقع شوهرت دلش نمیاد پولی خرجت کنه و خرج خانوادش میشه همین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو الان اس ام اس بزن بگو عزیزم انقد بزن به کارتم لطفا. اگه گفت میبرمت بگو قولشو بارها دادی و نبردی.

عزیزم بهتره بقیه پستام رو بخونی بعد بگی اس ام اس بزن بگو پول بده😭

عزیزم شنیدی میگن قطره قطره جمع گردید وانگهی دریا شد من ۵ تومن درارم اونم از لج ۵ دراره بگه اره خب من ...

چندسالته؟!

اگه واقعا پس اندازه وجود داره و از روش بر نمیداره 

چرا کارت دست شما نیست؟

چرا اطلاعی نداری ماهی چقدر پس انداز میکنه یا کلا چقدر پس انداز داره؟

اگه واقعا اهل پس انداز  پس کاملا میتونه مدیریت کنه که ماهی حداقل دو سه تومن متعلق به شما باشه 

خیلی ساده ای شوهرتم اینو فهمیده قشنگ سرکارت گذاشته.مگه سرکار نمیره؟پس پولاش چی میشن؟اصلا فردا تو عرو ...

الان من خونه پدرم این چیزایی که میگی خوراکی و اینا پدرم میخره اون موقع فرق داره از خانوادش دور میشه خودشو موضف نمیدونه چون سر یه سفره باهاشون حتمااا بخواد خرج کنه

چندسالته؟!اگه واقعا پس اندازه وجود داره و از روش بر نمیداره چرا کارت دست شما نیست؟چرا اطلاعی نداری م ...

درامد نداره اون پس انداز هم وامه عزیزم منم از اندازه کاملش خبر دارم و اب خوردن براش که بخواد همشو خرج کنه فردا ۵ برا من میزنه ۱۰ خودش بر میداره میگه منم مث تو نیازم شد

الان من خونه پدرم این چیزایی که میگی خوراکی و اینا پدرم میخره اون موقع فرق داره از خانوادش دور میشه ...

این نظر توئه!وقتی از الان خرج نمیکنی اونم به همین رویه ادامه میده میگه خب اینکه چیزی نمیگه و خرجی نداره خانوادم مهم ترن شده از شکم تو بزنه میزنه و باز خرج خانوادش میکنه.پس از همین الان باید عادتش بدی به خرج کردن حرف من و تمام کاربرایی که تو تاپیک نظر دادیم همینه.ما چندساله ازدواج کردیم و سنمون ازت بیشتره پس یه چیزی میدونیم که میگیم.دیگه خود دانی.

این نظر توئه!وقتی از الان خرج نمیکنی اونم به همین رویه ادامه میده میگه خب اینکه چیزی نمیگه و خرجی ند ...

یعنی تو میگی من از پس انداز درارم مهم هم نباسه پول ته مبکشه عروسیمون عقب میوفته ؟و من باید بیشتر خانوادشو تحمل کنم

یعنی تو میگی من از پس انداز درارم مهم هم نباسه پول ته مبکشه عروسیمون عقب میوفته ؟و من باید بیشتر خان ...

ای خداا پس انداز و کلا فراموش کن‌.درامد شوهرت چقدره هرماه؟بگو یه تومنشو مثلا بریزه براتو به پس اندازتون ربط نداره کلا

ای خداا پس انداز و کلا فراموش کن‌.درامد شوهرت چقدره هرماه؟بگو یه تومنشو مثلا بریزه براتو به پس انداز ...

عزیزم درامد نداره سربازه فک کن ماهی ۷،۸ تومن حقوقشه که اندازه رفت و امدش هم نیست بقیه درامدی که داره از کار کردن پاره وقت و جداشه که میبره خرج خانوادش میکنه

ای خداا پس انداز و کلا فراموش کن‌.درامد شوهرت چقدره هرماه؟بگو یه تومنشو مثلا بریزه براتو به پس انداز ...

بگمم از اون ددامد پاره وقتت بده میگه ندارم تموم شده از اون پس انداز در میارم برات میگم نمیخوای بدی میخوای بدبختمون کنی 

بگمم از اون ددامد پاره وقتت بده میگه ندارم تموم شده از اون پس انداز در میارم برات میگم نمیخوای بدی م ...

بگو خرج چی شده؟ازش حساب بخواه بگو تو این وضعیت پولات و چیکار میکنی پس ؟یا موقعی که تازه حقوق گرفته ازش پول بخواه