2777
2789
عنوان

پول شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 45 پست
مگه میشه عزیزم خسیسه یا نه زورش میاد برات خرج کنه برو بیرون بگو خرید کردم بزن به حسابم پول ندارم.خود ...

خسیس نیست فقط برا من انگار دوس نداره خرج کنه انگار وظیفه خانوادمم میدونه خانوادمم کشیدن کنار و هیچی بهم نمیدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا چقدر ساده ای بگو اره در ار بعد مثلا هفته بعد باهم رفتین بیرون یه بلوز انتخاب کن بعد ماه بعد دوب ...

اینجوری که همش تموم میشه و اقا روش نمیزاره بعد از کجا بیاریم برا عروسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خسیس نیست چون فقط برا من اینجوریه برا بقیه خوبه برا خودش خوبه

خب کی از تو مهم تر 

برا تو هی میخاد چس خور بازی در بیاره 

از الان این طوره 

بری زیر ی سقف 

فک میکنه خرجی نداری 

تمکین میکنی ؟

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

جدی میره در میاره و تهشم روش نمیراره و ما هم عروسیمون عقب میوفته باید بیشتر خانوادشو تحمل کنم

ببین این قضیه خیلی مهمهه عروسی و بیخیال اصلا یه عمر چجوری میخوای با مرد خسیس زندگی کنی؟موضوع مهم تر الان  این اخلاقشه.اگه از الان عادتش ندی تو زندگیت خیلییی عذاب میکشی

خب کی از تو مهم تر برا تو هی میخاد چس خور بازی در بیاره از الان این طوره بری زیر ی سقف فک میکنه خرجی ...

اره

چکارش کنم خودش باید بفهمه😭😭😭بخدا خیلی ماه ها تو پول شارژم و بسنه ۱۰۰ تومنیم میمونم ولی ااون میبره خرج خورد و خوراک خانوادش میکنه😭

اینجوری که همش تموم میشه و اقا روش نمیزاره بعد از کجا بیاریم برا عروسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصن مگه با ماهی پنج تومن سه تومن نمیدونم هرچقدر میشه عروسی گرفت؟!؟!

اینجوری صدسال طول میکشه که 

چقدر ساده ای 

من همیشه میگه خودم میبرمت بخری ولی خب نمیبرم هم فراموش میکنه تا حالا یه تومن به من نداده حتی پول شار ...

تو الان اس ام اس بزن بگو عزیزم انقد بزن به کارتم لطفا. اگه گفت میبرمت بگو قولشو بارها دادی و نبردی. 

ارهچکارش کنم خودش باید بفهمه😭😭😭بخدا خیلی ماه ها تو پول شارژم و بسنه ۱۰۰ تومنیم میمونم ولی ااون می ...

الکی نقش قربانی بازی نکن 

تقصیر خودت

همین الان بهش بگو دو تومن برات بزنه 

چرت و پرت میگه مگه سرکار نمیره؟!وا چرا از اون بردار یه بار برداره خب اصن

عزیزم شوهره منه یا تو خب میدونم چرت و پرت نی و جدا برمیداره

خب انگار متوجه نیستی میگم بخوام هر بار ازش پول بخوام و از اون برداره که باید تا اخر عمر عقد بمونیم و خانوادش بدبدخت ترمون کنن با خرج های الکیشون