2777
2789

باباش میبره میاره راننده اسنپه کلا بابای منم ماهی یه هزینه بهش میداد

امروز دوستم گفت چن میای گفتم امتحان راحته ۱۰ و نیم میام اونم گفت باشه 

بعد برگه های مارو دیر پخش کردن من ی ذره دیر اومدم بیرون دیدم با باباش رفته به من پیام داده که با اسنپ بیا 🙄🙄بابام منتظر بود ما رفتیم🙄🙄اصلا نگفته شاید این نت نداره پول نداره باباش سپرده دست ما

اشغال حالم ازش بهم خورد

من امروز نرم تمرین ماشین دختر نیستم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

براش مهم نیستی نگاه بالا به پایین داره

اصلا یه جوری امروز شکستم از درون

میگم اون شعورش نرسیده باباشم شعورش نرسیده؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا یه جوری امروز شکستم از درونمیگم اون شعورش نرسیده باباشم شعورش نرسیده؟

یعنی مثل سرویس بابات بهش پول داده که بیاره و ببره 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یعنی مثل سرویس بابات بهش پول داده که بیاره و ببره

اره

شاید پدرش عجله داشته، مشکلی بوده نمی‌شد منتظر بمونه. چه توقعاتی دارین

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

ولش کن باباناراحتی نداری رو دوست جماعت حساب نکن

کلا من از دوست هیچوقت شانس نیاوردم خیلی ناراحتم

شاید پدرش عجله داشته، مشکلی بوده نمی‌شد منتظر بمونه. چه توقعاتی دارین

باباش راننده اسنپه و کلا سرویس مدارسه اون اطراف اسنپ میزنه تا ما از امتحان دربیایم 

اره

خب زنگ میزدی به بابای دختره میگفتی دم در منتظرم بیا دنبالم اگه سرویسته
ولی اگه صرفا چون دوستین و اون میارتت و باباتم گفته چون میارتت بهش پول بدم
خب بلاخره ادمه مشکل براش پیش میاد

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

باباش راننده اسنپه و کلا سرویس مدارسه اون اطراف اسنپ میزنه تا ما از امتحان دربیایم

صبر کن از نزدیک که دیدیش صحبت کن شاید متوجه شدی مشکلی بوده

و در کل خودت را برای این مسائل انقدر ناراحت نکن

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

اصلا یه جوری امروز شکستم از درونمیگم اون شعورش نرسیده باباشم شعورش نرسیده؟

گاهی واقعا ادما بی شعورن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خب زنگ میزدی به بابای دختره میگفتی دم در منتظرم بیا دنبالم اگه سرویسته ولی اگه صرفا چون دوستین و اون ...

دخترش پیام داده دیگه با اسنپ بیا ما رفتیم