2777
2789
عنوان

استادم یقمو گرفت 😅🗿 برگمو سفید داده بودم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 50 پست
بخداااا 😂با افتخار هم برا بقیه دانشجو ها تعریف میکرد که من اینو انداختم 😂🤣

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ریاضی چندم؟ ببین هیچکس مثل من ریاضیش بد نیست ولی بازم ریاضی مدرسه رو با فیلم دیدن و اینا میتونی پاس ...

اره کلاس یازدهممم خراب کردم الان شهریور امتحان ندادم رد میشم 

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس همیم من عربیم همیشه ۲۰ بود ریاضی ۱۰ 😂

😂😂😂 پیش میاد من ریاضی رو امسال ۱۶ شدم 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

اره کلاس یازدهممم خراب کردم الان شهریور امتحان ندادم رد میشم

یعنی چی رد میشی؟ منم یازدهمم امکان افتادن تو ریاضی داره، امسالم ورودی دوازدهمم، چی میشه مگه نمی‌تونیم سال بعد بدیم امتحانشو؟

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
ولی خدایی ریاضی بلد باشی خیلی خوبو خفنه🥲

هیشکی از تو شکم مامانش بلد نیست خب .. استاد شما پاست کرده استاد من بعد از یه ترم جون کندن درحالی که انتظار حداقل ۱۸ داشتم بهم داده ۱۴ ... دارم میرم اونجا امیدوارم اشتباهی رخ داده باشه 😂😂🥴 

خدا لعنتششش کنه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ولی خدایی ریاضی بلد باشی خیلی خوبو خفنه🥲

من ضعیف بودم اول هاش ببین باید یه برگه برداری تکرار کنی 

آموزش یکی دوبار تکرار هزار بار 

قشنگ می‌ره تو ذهنت 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

هیشکی از تو شکم مامانش بلد نیست خب .. استاد شما پاست کرده استاد من بعد از یه ترم جون کندن درحالی که ...

نه واقعا بعضیا هوش ریاضیشون خوبه من رشتمم اصلا ربطی به ریاضی نداشت مطالبش خیلی برام تازگی داشت توی دانشگاه

مطمنی اشتباه تصحیح کرده؟ 

من ضعیف بودم اول هاش ببین باید یه برگه برداری تکرار کنی آموزش یکی دوبار تکرار هزار بار قشنگ می‌ره تو ...

آره یه ریاضی دیگه داشتم بازم چند روز پیش چون تمرین کردم ۱۵ گرفتم ولی سر این نمیدونم چرا هیچکاری نکردم 🥲

آره یه ریاضی دیگه داشتم بازم چند روز پیش چون تمرین کردم ۱۵ گرفتم ولی سر این نمیدونم چرا هیچکاری نکرد ...

تنبلی باید تنبلی رو که بعضی وقت ها حتی سراغ زرنگ ها ام میاد و وسوسه می‌کنه رو گذاشت کنار