2777
2789
عنوان

میشه رد نشی ‌💔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 72 پست
نگاه کن قدرت خدا رو ؟! همین امشب گفتی به تهش رسیدی اما دیدی که باز امیدوارت کرد ؛ به خاطر خدا صبور ب ...

انشالله خدا انقد ب هممون قدرت بده ک بتونیم همه چیزو تحمل کنیم و صبور باشیم

کاربری دست دونفره❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ک گفتی عزیزم

خواهش میکنم قشنگم براتون ۲۰ تا صلوات فرستادم هدیه به امام زمان انشاءالله مشکلتون به حق مولا حل بشه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

خواهش میکنم قشنگم براتون ۲۰ تا صلوات فرستادم هدیه به امام زمان انشاءالله مشکلتون به حق مولا حل بشه

لطف کردی نازنینم

خدا خیرت بده❤️

کاربری دست دونفره❤️

انشالله خدا انقد ب هممون قدرت بده ک بتونیم همه چیزو تحمل کنیم و صبور باشیم

آفرین دقیقا(:

اما من معتقدم تحمل کردن درست نیست بلکه باید از دل اون سختی یه مسیر بهتر بسازی از دل کوه ها جاده ساخته شده برای رسیدن به مقصد(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آفرین دقیقا(:اما من معتقدم تحمل کردن درست نیست بلکه باید از دل اون سختی یه مسیر بهتر بسازی از دل کوه ...

واسه خودمم عجیبه ک یهو حالم یکم خوب شد.. یعنی تو این ۲ دقیقه حالم یکم تغییر کرد

شاید اونقد دلت پاکه ک خدا دعاهاتو دید و اروم گرفتم❤️‍🩹❤️

کاربری دست دونفره❤️

واسه خودمم عجیبه ک یهو حالم یکم خوب شد.. یعنی تو این ۲ دقیقه حالم یکم تغییر کردشاید اونقد دلت پاکه ک ...

قربونت برم من ؛ همیشه به نشونه های کوچیک دقت کن امید بزرگ و کوچیک نداره یه ذره هم باشه قشنگه ؛ همیشه حال خودتو خوب کن(:

قربونت برم من ؛ همیشه به نشونه های کوچیک دقت کن امید بزرگ و کوچیک نداره یه ذره هم باشه قشنگه ؛ همیشه ...

قدر خودتو بدون چون میدونی چطور حالتو خوب کنی و این خیلی خوبه🥲

کاربری دست دونفره❤️

خیلی کار خوبی میکنیحتما بروتنهایی داغون میشی

بنویسی ان شاءلله تخلیه میشی .

من الان زیاد دیگه درد و دل نمیکنم معمولا توی پیامای ذخیره شده می نویسم چون فقط از خدا و خودم کاری بر میاد البته مشورت کردن با درد و دل کردن فرق داره ؛ نمی‌خوام بعدا بر علیه من حرف های خودمو بگن!🥲