2777
2789
عنوان

میشه رد نشی ‌💔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 72 پست
بنویسی ان شاءلله تخلیه میشی .من الان زیاد دیگه درد و دل نمیکنم معمولا توی پیامای ذخیره شده می نویسم ...

خیلی شبیه منی. چون ب صمیمی ترین ادم زندگیمم تا حالا دردی از خودم نگفتم ک بعدا ب روم نیارن

همیشه تنهایی گریه میکردم.. بنظرم بهتره کار خوبی میکنی

کاربری دست دونفره❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدر خودتو بدون چون میدونی چطور حالتو خوب کنی و این خیلی خوبه🥲

فدات شم من ؛ کار زیاد سختی نیست همین که حالت بد شد رفتی با خدا حرف زدی یا رفتی جلوی آیینه دیدی اشکاتو و اون اشک هارو یادت نرفت و تبدیل به قدرت کردی برای رشدت یعنی داری به خودت اهمیت میدی ؛ من خودم گاهی اوقات حالم که بد میشه قرآن باز میکنم معنی میخونم(:

همین که فهمیدی کسی جز خدا نیست برای خودت می‌جنگی و حالت خوب میشه وقتی حالت بد شد چند تا نفس عمیق بکشید بدونی داری رشد می‌کنی عین یه جوونه که رفته توی خاک! 

رفتی گلی رو بو کردی رفتی نگاه آسمون کردی و.. بدون حالت بهتر میشه(: خیلی روش ها هستن گلی جون 🪴

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

فدات شم من ؛ کار زیاد سختی نیست همین که حالت بد شد رفتی با خدا حرف زدی یا رفتی جلوی آیینه دیدی اشکات ...

چقد قشنگ گفتی عزیزم

ممنونم ک باحوصله واسم نوشتی زیبا🫂

قطعا جز خدا کسی نیس من اینو میدونم

امیدوارم بهترینا نصیبت بشن

کاربری دست دونفره❤️

خیلی شبیه منی. چون ب صمیمی ترین ادم زندگیمم تا حالا دردی از خودم نگفتم ک بعدا ب روم نیارنهمیشه تنهای ...

البته خیلی خشک هم نیستما بعضی هارو میگم ؛ تا چند روز پیش خیلی درد و دل میکردم تا اینکه فهمیدم خدا کافیه دردمو به آدما بگم هیچ کاری ازشون بر نمیاد البته وقتی دردتو به خدا میگی باید برای درمان هم تلاش کنی اون وقت خدا برکت بیشتری میده و مسیر رو هموار می‌کنه (:🪴🥲

چقد قشنگ گفتی عزیزمممنونم ک باحوصله واسم نوشتی زیبا🫂قطعا جز خدا کسی نیس من اینو میدونمامیدوارم بهتر ...

این لطف من به تو نیست این لطف خدا به توعه که از طریق من بهت امید داد ممکن بود امشب اصلا آنلاین نشم اصلا ممکن بود از هزاران تاپیک ؛ تاپیک تورو نبینم بی شک همه چیزای خوب از خداست فقط کافیه باور کنی(:

خدا رو شکر امیدوارم عملی شون کنی🙂🪴

قطعاااا..

حرفات انرژی خاص و مثبتی داد

چندروزی حالم ب شدت بد بود یعنی ب اوج افسردگیم رسیده بودم الان حالم یهو تغییر کرد

شاید با حرفاتن،یا دعاهاتن،

ممنونم قشنگ من❤️مرسی زیبا

کاربری دست دونفره❤️

این لطف من به تو نیست این لطف خدا به توعه که از طریق من بهت امید داد ممکن بود امشب اصلا آنلاین نشم ا ...

دقیقااا🙂امیدوارم خدا همه اونایی ک مثل منن یه ادمی مثل تو که انرژی و حال خوبی میده رو به رو بکنه❤

کاربری دست دونفره❤️

نمیدونم واقعا آره نوبت دارمشما هم سعی کن بهتر شی باشه؟🙂😘کاش کنارت بودم بغلت میکردم 🥰

عزیزمی

انشالله مشکلت حل بشه

و درمان شی

کاربری دست دونفره❤️