2777
2789
عنوان

حقوق یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 59 پست

ببینید بچه ها یه چیزی هست تو وضع مالی خانواده به اسم رزق و روزی و برکت مال 

یکی میبینی حقوقش کمه اما فکر اقتصادی داره با خدا چنان بهش برکت میده به خدا اندازه حقوق شاید بگم ۱۰۰ تومنی یکی دیگه داراییش بیشتره و مریضی نمیشه دندوناش سالمه ضرر نمیکنه  کسی سرشو کلاه نمیزاره بخوره و در بره  اینا مهمه فقط حقوق ملاک نیست عزیزان 

و اینکه فکر اقتصادی طرف البته سن آدم هم مهمه که تو چه سنی به این دارایی رسیده 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خونشون حدودا ۱۰ میلیاردی میارزه،یعنی هر کدوم ۵ میلیارد

اگر فرد مورد نظر شماست که براش تاپیک زدی میگم معمولیه 

وقتی قیمت دوتا ملکش ۱۰ میلیارده معمولیه نسبت به وضعیت مالی افراد جامعه  فقیر نیست 

خصوصا با سن ۳۹ سال که گفتید کلی جا برا پیشرفت داره به یاری خدا 

آخه خانمه همش ناله می‌کنه که ما هیچی نداریم،

الان برادر من شکر خدا خونه داره جای خوب شهر 

یه خونه دیگه هم دارن که اجاره دادن

دو تا ماشین دارن در حد معمول 

ماهانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ درآمد 

باز زن داداشم میگه وضع مالیمون خوب نیست 

چرا عزیزم هر سال خط فقر تعیین میشه و اعلام میشهاخرین چیزی که من از ۴۰۴ خوندم درآمد یک ماه ۴۰ ملیون خ ...

درسته عزیزم معمولیه 

میگن خط فقر مثلا ۴۰ هست اما در واقعیت زندگیهایی که من دیدم میشه گفت خط فقر معنی نمیده 

عزیزم به خیلی چیزا بستگی داره که تو کامنت بعدی توضیح دادم و من به چشم و از نزدیک دیدم 

ببین اگه خدا بخواد با تک حقوق ۲۵ که زیر خط فقره و نصفشه تقریبا بدون ارثیه زندگی معمولی دارن با همون خونه ۱۰ میلیاردی و ماشین صفر و کلی طلا این که نمیشه فقیر ولی از نظر آماری که نیدن خب حقوقشون زیر خط فقره 

آمار همیشه واقعیت یه موضوع نیست به خیلی چیزا بستگی داره 

آخه خانمه همش ناله می‌کنه که ما هیچی نداریم،

خب ببین یه وقت میبینی همینا رو با  کلی وام و قرض و بدهکاری تونسته بخره و الان هر چی در میاره میده قسط پس حرفش درسته که چیزی برا خودشون نمیمونه ، یه حالت دیگه هم اینکه یه عده عادت کردن به آه و ناله و ده برابر اینم داشته باشه بازم ناله میکنه . من خودم یه مورد میشناسم که از قصد ناله میکنه که خانواده همسرش ازشون توقع کمک نداشته باشن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
الان برادر من شکر خدا خونه داره جای خوب شهر یه خونه دیگه هم دارن که اجاره دادندو تا ماشین دارن در حد ...

جدی؟خب چرا اینا اینقدر ناشکرن،برادرش تازه شرکت نفت قبول شده،هنوز چند ماهه😄میگه وضع اون بهتر از ماست

الان برادر من شکر خدا خونه داره جای خوب شهر یه خونه دیگه هم دارن که اجاره دادندو تا ماشین دارن در حد ...

بعضی آدمها در ذهنشون همیشه فقیرن بس که حریصند هر چی بهشون بدی بازم براشون کمه و لذت دنیا رو نمی‌برند و بیشتر میخوان 

کلا میگن مال دنیا رو اگه بری دنبالش حریصتر میشه و هی میری و میری دنبالش مثل یه گودال‌های

بعد اینکه خانمش وضع مالی خانواده ای که توش بزرگ شده چطوره خونه پدریش رو میگم ؟

بله ایشون با ۱۰ میلیارد ملک زندگی معمولی داره به نسبت جامعه ایران

به نظر من زندگیشون از معمول بالاتره 

الان مگه چند درصد ملت کل خونه و ماشین و ... به ده تومن میرسه ؟؟؟

همین جا تاپیک بزن میبینی تعداد محدودی هستند