2777
2789
عنوان

حقوق یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 59 پست
البته خیلی جوونن،هر دو سی و چند سالشونه،سنی ندارن،بارها بهش گفتم

الان داشتم کامنت یکی دیگه رو ریپلای میکردم در مورد همین موضوع بعضی آدمها حریصند هر چی داشته باشن بازم بیشتر میخوان و البته این طبیعیه آدمه ولی خب نباید پی حرص مال دنیا رو گرفته مثل یه چاهه که ته نداره طبق گفته علما 

به نظر من زندگیشون از معمول بالاتره الان مگه چند درصد ملت کل خونه و ماشین و ... به ده تومن میرسه ؟؟؟ ...

همش خودشون رو با بانکی ها و شرکت نفتی ها مقایسه میکنه،در صورتی که حقوق اینا از اونا بیشتره،شوهرش مدیر به قسمتی از شهرداریه انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی آدمها در ذهنشون همیشه فقیرن بس که حریصند هر چی بهشون بدی بازم براشون کمه و لذت دنیا رو نمی‌برند ...

به قدری بد که هنوز خانوادش مستأجرن و زن داداشم خیلی وقتها بهشون پول میده 

براشون نتی خرید می‌کنه و میارن دم خونشون حتی 

برادرم ماهانه ۵۰ تومن به خانمش برای خرجی خونه میده 

۳۰ تومن هم برای خرجی خود خانم میده و اصلاااا نمیپرسه چیکار می‌کنه و کجا و چقدر خرج می‌کنه 

خانمش از روی همون برای خانوادش هم کلی خرید میکنه

همش خودشون رو با بانکی ها و شرکت نفتی ها مقایسه میکنه،در صورتی که حقوق اینا از اونا بیشتره،شوهرش مدی ...

کلا به نظر من آدم فقط باید خودش رو با مثلا چند سال قبل خودش قیاس کنه 

مثلا زن داداش منم برادرمو با همکارهای دیگه برادرم مقایسه می‌کنه و میگه درامدمون کمه

همش خودشون رو با بانکی ها و شرکت نفتی ها مقایسه میکنه،در صورتی که حقوق اینا از اونا بیشتره،شوهرش مدی ...

من دیدم کارمندای شرکت نفت هم زیاد بالا نیستن یه زندگی معمولی دارن البته کارمندانشان نه اونهایی که رو دکل یا توی جزیزه مهندس ان فقط اسمشون بلنده 

متاسفانه مقایسه کردن آدم رو تو دام و افسردگی و خیلی موارد دیگه میندازه آدم نباید خودشو مقایسه کنه وگرنه لذتی از زندگی نمی‌بره  

همیشه دست رو دست بسیاره 

اگه من بیام مثلا خودمو با یه کارخونه دار مقایسه کنم خب اوووه نمیتونم زندگی کنم که هر چه شوهرم تلاش کنه بازم به پای درآمد میلیاردی کارخونه دار نمیرسه و همیشه غم دارم 

ایشون راهش و طرز فکرش اشتباهه که من به تجربه دیدم درست بشو هم نیست این حس عین خوره آدم رو میخوره متاسفانه 

من دیدم کارمندای شرکت نفت هم زیاد بالا نیستن یه زندگی معمولی دارن البته کارمندانشان نه اونهایی که رو ...

دقیقا موافقم 

خود من مثلا هیچ وقت خودمو با برادرم مقایسه نمیکنم چون کار اون فرق می‌کنه با همسر من

به قدری بد که هنوز خانوادش مستأجرن و زن داداشم خیلی وقتها بهشون پول میده براشون نتی خرید می‌کنه و می ...

ای بابا

میخواستم بگم اگر خانواده بسیار مرفهی داشته پس حق داره 

اما حالا که اینو گفتی باید بگم که بنده خدا مشکل روحی و فکری داره بخاطر گذشته سختی که داشته احتمالا همیشه ترس از فقر داره و حل شدنی نیست ایشون از درون مشکل داره و روی آرامش نمیبینه به خودش متاسفانه درست بشو هم نیست 

خیلی از افکار ما ریشه در کودکی دارن خدا بهشون آرامش بده 

ای بابامیخواستم بگم اگر خانواده بسیار مرفهی داشته پس حق داره اما حالا که اینو گفتی باید بگم که بنده ...

اره دقیقا منم همین فکرو میکنم 

اینقدر حرص میخوره سر این چیزها که ام اس گرفته بنده خدا تو این سن 

به قدری بد که هنوز خانوادش مستأجرن و زن داداشم خیلی وقتها بهشون پول میده براشون نتی خرید می‌کنه و می ...

چقدر جالب چطور تونسته با این وضع مالی خانوادگی با داداشت با حقوق بالا ازدواج کنه خیلی تفاوت سطح مالی دارن 

اما ببین که خدا براش خواسته تا زندگی بعد ازدواجش  که عمر طولانی تری از خانه پدری داره در رفاه باشه اما ایشالا که دلش هم خوش باشه و این افکار رهاش کنن و قدر بدونه 

چقدر جالب چطور تونسته با این وضع مالی خانوادگی با داداشت با حقوق بالا ازدواج کنه خیلی تفاوت سطح مالی ...

برای برادرم و خانواده ما کلا وضع مالی خیلی مهم نبود چون شکر خدا وضع مالی خودمون خوب بود 

فقط اینکه طرف خانواده خوب داشته باشه و اخلاق خوب داشته باشه بیشتر ملاک بود 

امیدوارم به قول شما آرامش پیدا کنه واقعا

اره دقیقا منم همین فکرو میکنم اینقدر حرص میخوره سر این چیزها که ام اس گرفته بنده خدا تو این سن

ای خدا چقدر ناراحت شدم 

ببین میدونم چی میگی 

ای کاش قبل از اینکه دیر بشه آدمها به خودشون بیان 

اول خودم رو میگم 

ما آدمها قدر داشته هامون رو بیشتر بدونیم 

بهت بگم این یکی از دامهای شیطان هم هست منظورم حرص زیاد برای مال دنیاست خدا خودش کمکمون کنه تو دامش نیفتیم که ته نداره 

ام اس از اضطراب و نگرانی زیاده خدا بهش سلامتی فکری و جسمی بده ایشالا 

چقدر حرفاتون خوبه،حتما بهش نشون میدم

سلامت باشید عزیزم 

ان شاء اله خدا بهشون لذت داراییشون رو بده و قدر بدونه و این افکار مزاحم رهاشون کنه تت‌ بتونه زندگی شاد و قشنگی داشته باشه 

یه مسئله ای هست هم تو احکام و احادیث و قران و هم از نظر قانون جذب و هم شعرا 

که هر چه قدر آدم شکر کنه خدا بهش بیشتر میبخشه 

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

قانون شکر گذاری و جذب خواسته ها

اینها همش یه چیزه که تو دینمون سفارش شده 

اول اینها رو برا خودم یادآوری میکنم و بعد برای دیگران