2777
2789
عنوان

حقوق یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 59 پست
این میشه معمولی ،چون پولدار الان قیمت یه دونه ماشینش ۱۰ میلیارده

معمولی بالاتره 

پولدارها هم خب از پولدار شروع میشه تااااا خیلییی پولدار 

وضع معمولی میشه یه خونه معمولی با یه ماشین معمولی و درآمد مثلا ۶۰ تومن

ولی وقتی دو تا خونه داری خب از معمولی بالاتری دیگه

معمولیخط فقر ۴۰ تومنه

نه اصلا اینطور نیست خط فقر به درآمد ربطی نداره حقیقتا 

چون با حقوق ۲۵ یه خونه ۱۰ میلیاردی و یه ماشین معمولی صفر کیلومتر ایرانی و کلی طلا چند نمونه از نزدیکانم هستن  تازه جوان هستن ۳۵ تا ۴۰ ساله هستن 

بگم معلم و کارمند هستن تازه تک شغله با خانم خانه دار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی با سه تا بچه و بعد از ۱۳ سال زندگی بازم میگید پولدارن؟

آره پولدارن بازم تلاش میکنن بهتر هم میشن خداشونو شکر کنن فقط سلامتی بخوان وگرنه این دنیا براکسی موندگار نیس یدونه جنگ میشه یدونه زلزله میشه یا سیل میاد هرچی داریم و نداریم فراموش می‌کنیم فقط فرار میکنیم میریم

معمولی بالاتره پولدارها هم خب از پولدار شروع میشه تااااا خیلییی پولدار وضع معمولی میشه یه خونه معمول ...

ببین خونش هم  قیمتش مهمه  مثلا دوتا مسکن مهر کسی داشته باشه نمیگن معمولی چون سر جمع دوتا خونش ۳ تا ۴ میلیارده فک کنم 

منم میگم معمولیه به نظرم

بله قبول دارم. ما یک بچه داریم. ولی الان بخوایم یه مسافرت بریم کشورای اطراف حقوق یک ماهمون کفاف نمیده درست حسابی. بخوایم یه تولد درست حسابی برای بچمون بگیریم‌یه حقوقمون رفته. زندگی ایناست دیگه وگرنه صبحو شب کردن شبو صبح کردن که نشد زندگی. بازم خدا رو شکر

به نظر من شما بالاتر از معمولی هستین 

معمولی حقوق ۲۰ـ۲۵  میگن با یه خونه مثلا ۳ـ۵ تومنی و یه ماشین مثلا در حد ساینا 

اینا میشه کاملا معمولی ولی اگر از اینا بالاتری یعنی شما جزو قشر بالاتر حساب میشی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پولداری به خیلی چیز ها بستگی داره 

بستگی داره چند ساله باشی ..جوان باشی یا پیر 

بستگی داره چند ساله ازدواج کرده باشی 

بستگی داره اهل بریز و بپاش باشی یا صرفه جو و  اهل پس انداز 

بستگی داره دو نفری شاغل باشین یا فقط یک نفر شاغل باشه 

بستگی داره از اول زندگی خانواده های مهربان داشتین و  اوایل ازدواج بهتون توجه کردند یا نه کلا بعد ازدواج خانواده ها ولتون کردند.

بستگی داره اول زندگی بیرون شهر با سختی زندگی کرده باشی یا داخل شهر با آسایش 

ببین خونش هم قیمتش مهمه مثلا دوتا مسکن مهر کسی داشته باشه نمیگن معمولی چون سر جمع دوتا خونش ۳ تا ۴ ...

خونشون حدودا ۱۰ میلیاردی میارزه،یعنی هر کدوم ۵ میلیارد

نه اصلا اینطور نیست خط فقر به درآمد ربطی نداره حقیقتا چون با حقوق ۲۵ یه خونه ۱۰ میلیاردی و یه ماشین ...

چرا عزیزم هر سال خط فقر تعیین میشه و اعلام میشه

اخرین چیزی که من از ۴۰۴ خوندم درآمد یک ماه ۴۰ ملیون خود خط فقر بود

بحثمون مال و اموالی که به شخص رسیده نیست

ولی این چیزاییم که گفتین باز خیلی معمولیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی