2777
2789
تویه اتاقی اینقده زجه زدم ک دوسدارم تو ماشین چن میلیاردی روهم امتحان کنم

شاید اون لحظه شاد بشی و خب شادیش کاذبه و گذرا همش به این بستگی داره تو از ته قلب شاد باشی عزیزم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

وقتی ماشین میلیاردی باشه من غلط کنم غصه بخورم

دور شو

پولکی

🤧🤣

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اون لحظه شاد بشی و خب شادیش کاذبه و گذرا همش به این بستگی داره تو از ته قلب شاد باشی عزیزم

هعی اجی شوخی کردم من فکرم فقیره بخدا اگه بحث خندیدندشادی باشه تو خرابه هم حاظرم

هعی اجی شوخی کردم من فکرم فقیره بخدا اگه بحث خندیدندشادی باشه تو خرابه هم حاظرم

عزیزم امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه 💚🫂🙂‍↕️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خاستم مدل فیسبوک جوابتو بدم منصرف شدم ولی یک شوخیه😅

فیسبوک ندارم

نمیدونم منظورت چیه🤧🤣

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

فداتشم عزیزم

خدانکنه قشنگم 💚🫂