2777
2789

سه تا النگو دارم به وزن ۱۷ گرم 

عمل داشتم و مجبور شدم قیچی بزنم ..

میخام جوش بدم ولی میگن می‌شکنه باز ..

به نظرتون اگه اگه رو ببرم طلا فروشی و به جاش ۱۷ گرم طلای مستعمل یا بدون اجرت بدم ..

آخرم باید چقد پول سر بدم؟؟ خیلی زیاد میشه..

اگه بخام طلای نو بگیرم نزدیک سی چهل تومن‌ضرر میکنم گفتم حداقل دست دو بگیرم 

حالا سوالم اینه چقد باید پول بدم ؟

خب طلای شما الان همونیه که به عنوان شکسته میخوای از طلافروش بخری.چه کاریه آخه نگهش دار

اگرم نو میخوای باید پول بدی اجرت دار بخری

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طلای شما الان همونیه که به عنوان شکسته میخوای از طلافروش بخری.چه کاریه آخه نگهش داراگرم نو میخوای ...

نه عزیزم شکسته ک‌نمیخرم ..طلای سالم میخرم ..مثلاً به جای النگو های شکسته سه تا النگوی سالم دست دوم میگیرم ..یا یه گردنبد دست دو

هرمدلی طلا بگیری باید پول اجرت بدی و مالیات البته شکسته ها اجرت ندارن ولی چیزی که بتونی استفاده کنی اجرت داره مگه اینکه مثلن خاهرت میخاد طلا بفروشه باهاش عوض کنی ۱۷گزم سالم بگیری 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ما طلا فروشیم عزیزم اون کاری که شما میخوای بکنی جایی انجام نمیده

عزیزم یع سوال جواب میدی بهم؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
یعنی نمیشه ۱۷ گرم طلامو به ۱۷ گرم طلای مستعمل عوض کنم ؟؟سود طلافروش هم چقده خب همون قد میدم

معلوم نمیشه عزیزم باید سود شو  بدی  سود هر طلا فروش فرق داره از چهار درصد به بالاس ما پنج درصد میگیریم  دو درصد هم مالیات 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞