2777
2789
عنوان

رشته کامپیوتر بازار کارش چطوره

151 بازدید | 22 پست

نظرتون

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی بدک نیس

استخدامی بر میدارن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

مفتظحلافتطظحلافتضاح

ممنون از صرفت حالا علتش چیه میگن که خوبه

مهندسی معدن میدونی چه جوریه..اطراف ما همش معدن مس و آهن و ... هست بنظر چه جوریه؟

کجا زندگی می کنین ناگفته نماند معادن پارتی بازی زیاده و اونجا بیشتر مرد می خوان کلان فضا مردنس

مهندسی معدن میدونی چه جوریه..اطراف ما همش معدن مس و آهن و ... هست بنظر چه جوریه؟

به نظرم خوب نیس هر معدن مهندس خودش داره و سال ها طول می‌کشه تا دوباره استخدام کنم و تنها راهت این رشته میشه به نظر من خوب نیس

۵ عدد ارشد بیکار که دو عدد هم درحال دکتری این رشته هستن تو فامیل داریم

فقط صرفا اشتباهه آخرش از ندارن😂

ای بابا پس حذفش کنم

برا پسرم میخوام منطقه کرمان

آره خوبه ولی متاسفانه پارتی بازی هست من خودم کرمان هستم شما کجای کرمان هستید من داداش خودم فوق لیسانس معدن از دانشگاه باهنر کرمان داره ولی هیچی که هیچی بیکار علاف هر جا هم بگی ما رفتیم