2777
2789
عنوان

منو میشناسی❓

153 بازدید | 10 پست

حستو بگو راجبم اگه اره

حس میکنم چیزای جالبی قراره بخونم😁

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربونخوش زبون

اولین باره من میبینمت ک🫠

قربونت برمممم😁❤️

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

همیشه با پروفت فک میکنم اقا هستی

الان عوضش میکنم😂😉

بخدا از دور شبیه اقا هستش ،🌹

عوضش کردم😁

سلام عزیزم در رابطه با موضوع خیانت جنسی که تاپیک زده بودی 

ذهن همسر اون خانوم مریضه ،بخاطر اینه تو محیط خانواده خیلی بدی بزرگ شدن و همونطور که گفتی اطرافیانش خیلی اهل زیرآبی رفتن و گوشی دوم و اینا بودن، و مشکل فقط واسه این آقا نیست 

حتی وقتی به برادرشوهره هم گفته شده برادرشوهره گفته شاید واقعا یه کاری میکنی! حتی ذهن اونم مریض بوده

جو خانوادشه و چیزی نیست که با یه قهر و تاپیک و یه جلسه مشاوره رفتن حل بشه 

چون محیط رشد اون آقا روی ذهنش اثر گذاشته و تبدیل به تروما و بخشی از افکارش شده

وقتی خود خانومه اسکرین پیام‌ها رو نشون داده و پوشش بدی نداره و حتی خانوادش مذهبی بودن پس مشکل با ثابت کردن خانوم به آقا حل نمیشه 

اینا 10 ساله با همن اگه بحث ثابت کردن و بدست آوردن اعتماد بود زودتر از اینا رفع میشد 

خانومه بره آزمایش هم بده، ولی دوباره برگرده پیش خانوادش 

آقا باااید بره پیش روانشناس که حتی ممکنه روانشناس به روانپزشک هم ارجاعش بده و نیاز به مصرف دارو باشه 

فقط توی جلسات خانوم همراهیش کنه و دوباره برگرده پیش خانوادش

این نکته قابل توجهه که خانوم توی درمان آقا همراهی کنه و اونو به تنهایی یا به برادرشوهرش واگذار نکنه

قرار نیست ناامید کنم یا نفوس بد بزنم چون زندگی قشنگی هم داشتن ولی این یه مشکل باید حل بشه 

فقط حواستون باشه بچه ها اصلا نباید آسیب ببینن

جدایی پدر و مادر خیلی طول نکشه ،هم خانوم هم آقا باید بخاطر بچه هاشون این مشکلو حل کنن و حواسشون باشه زندگیشون الان دونفره نیست 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

سلام عزیزم در رابطه با موضوع خیانت جنسی که تاپیک زده بودی ذهن همسر اون خانوم مریضه ،بخاطر اینه تو مح ...

مرسی عزیز مهربونم🥰❤️

حتما بهشون میگم، نکاتیو گفتی که خودشون بهش توجه نداشتن ، مرسی 

یعنی خانم بره ازمایش بده بعد برن مشاور