2777
2789
عنوان

خرید عروسی

289 بازدید | 27 پست

بچها .‌لوازم ارایش و لباس و اینا واسه عروسیتون چی خریدین؟چه مارکی؟چه مدلی ؟لوازم ارایش چقدر خریدین؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

سوال منم هست😓

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هنوز نگرفتم ولی لوازم آرایش اینا خوبه: مک ( که اگه ایران هستید خیلی سخت میشه اصلشو پیدا کرد) - لانکوم- آرت دِکو- لو رِیَل که اشتباه بهش میگن او رِ آل- .....

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من هنوز نگرفتم ولی لوازم آرایش اینا خوبه: مک ( که اگه ایران هستید خیلی سخت میشه اصلشو پیدا کرد) - لا ...

😳😳😳مک اصلش اینجا نیست؟

من لوازم ارایش از میثم گرفتم و چون می خواستم رو‌میزم بچینم همه شکل هم باشه همه ایف سان لورن گرفتم، (( همه چیم گرفتم، سایه ، پرایمر، کانسیلر، کرم پودر، ۳ رنگ رژ، لاک، سایه ابرو ، مداد ابرو، خط چشم ریمل، ۲ رنگ مداد چشم بود یه قهوه ای یه ابی ، رژ گونه خط لب، با قلم ازایش))من لباس نخریدم پارچه گرفتم، عطر ، سشوار، من جای اپی لیدی، لیزر خونگی گرفتم، بابیلیس، اتو‌مو. همینا رو یادمه 

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
من هنوز نگرفتم ولی لوازم آرایش اینا خوبه: مک ( که اگه ایران هستید خیلی سخت میشه اصلشو پیدا کرد) - لا ...

عزیزم یا برو ستاره تو دردشت یا میثم تو پاسداران ، فقط برند و اصل دارن

من لوازم ارایش از میثم گرفتم و چون می خواستم رو‌میزم بچینم همه شکل هم باشه همه ایف سان لورن گرفتم، ( ...

خب وسايل هايي كه تو خونه پدري داشتين نبردين ؟

سشوار و اينطور چيزها

❤️❤️
نگفتم نیست میگم سخت پیدا میشه درست نمیخونید کامنتا رو

چرا خوندم درست خواستم مطمعن بشم

خب وسايل هايي كه تو خونه پدري داشتين نبردين ؟ سشوار و اينطور چيزها

نه من نبردم دیگه، سشوار که مشترک بود 

ولی اتو‌مو و اینامو هیچکدومو نیاوردم

مگه هنوز هم خريد لوازم آرايش ميرن ؟ عروس ما كه نرفت  فقط حلقه و لباس و كفش عروسي و سرويس خريد

بله تو شهر ما ک میرن یا واسه عقدشون میگیرن یا عروسی

2790
2778
2791
2779
2792