2777
2789
عنوان

خرید عروسی

289 بازدید | 27 پست

بچها .‌لوازم ارایش و لباس و اینا واسه عروسیتون چی خریدین؟چه مارکی؟چه مدلی ؟لوازم ارایش چقدر خریدین؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

سوال منم هست😓

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من هنوز نگرفتم ولی لوازم آرایش اینا خوبه: مک ( که اگه ایران هستید خیلی سخت میشه اصلشو پیدا کرد) - لانکوم- آرت دِکو- لو رِیَل که اشتباه بهش میگن او رِ آل- .....

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من هنوز نگرفتم ولی لوازم آرایش اینا خوبه: مک ( که اگه ایران هستید خیلی سخت میشه اصلشو پیدا کرد) - لا ...

😳😳😳مک اصلش اینجا نیست؟

من لوازم ارایش از میثم گرفتم و چون می خواستم رو‌میزم بچینم همه شکل هم باشه همه ایف سان لورن گرفتم، (( همه چیم گرفتم، سایه ، پرایمر، کانسیلر، کرم پودر، ۳ رنگ رژ، لاک، سایه ابرو ، مداد ابرو، خط چشم ریمل، ۲ رنگ مداد چشم بود یه قهوه ای یه ابی ، رژ گونه خط لب، با قلم ازایش))من لباس نخریدم پارچه گرفتم، عطر ، سشوار، من جای اپی لیدی، لیزر خونگی گرفتم، بابیلیس، اتو‌مو. همینا رو یادمه 

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
من هنوز نگرفتم ولی لوازم آرایش اینا خوبه: مک ( که اگه ایران هستید خیلی سخت میشه اصلشو پیدا کرد) - لا ...

عزیزم یا برو ستاره تو دردشت یا میثم تو پاسداران ، فقط برند و اصل دارن

من لوازم ارایش از میثم گرفتم و چون می خواستم رو‌میزم بچینم همه شکل هم باشه همه ایف سان لورن گرفتم، ( ...

خب وسايل هايي كه تو خونه پدري داشتين نبردين ؟

سشوار و اينطور چيزها

❤️❤️
نگفتم نیست میگم سخت پیدا میشه درست نمیخونید کامنتا رو

چرا خوندم درست خواستم مطمعن بشم

خب وسايل هايي كه تو خونه پدري داشتين نبردين ؟ سشوار و اينطور چيزها

نه من نبردم دیگه، سشوار که مشترک بود 

ولی اتو‌مو و اینامو هیچکدومو نیاوردم

مگه هنوز هم خريد لوازم آرايش ميرن ؟ عروس ما كه نرفت  فقط حلقه و لباس و كفش عروسي و سرويس خريد

بله تو شهر ما ک میرن یا واسه عقدشون میگیرن یا عروسی