2821
2789
عنوان

خرید عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 27 پست
من لوازم ارایش از میثم گرفتم و چون می خواستم رو‌میزم بچینم همه شکل هم باشه همه ایف سان لورن گرفتم، ( ...

برای شوهرت چی خریدین؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
برای شوهرت چی خریدین؟

برای اون 

ریش تراش موزر، موزر دماغ، یه دست پارچه کت و شلواری، مسواک برقی، اها اونا برای من ست مانیکور اینا گرفتن ما هم برای اون،چمدونم اونا گرفتن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هنوز هم خريد لوازم آرايش ميرن ؟ عروس ما كه نرفت  فقط حلقه و لباس و كفش عروسي و سرويس خريد

بله همه می رن ، عروس شما مراعات کرده 

مگه هنوز هم خريد لوازم آرايش ميرن ؟ عروس ما كه نرفت  فقط حلقه و لباس و كفش عروسي و سرويس خريد

نه همه خريد لوازم ارايش ندارن. كلا اين چيزا بر مي گرده به خانواده ها و رسم و رسومات تمام نشدني  بيشتر هم تو خانم هاي خانه دار ديدم كه از سير تا پياز رو مي خرن. سخت نگيريد هر كي هر جور راحتتره

برای اون  ریش تراش موزر، موزر دماغ، یه دست پارچه کت و شلواری، مسواک برقی، اها اونا برای من ست ...

مرسی از راهنماییت

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
من لوازم ارایش از میثم گرفتم و چون می خواستم رو‌میزم بچینم همه شکل هم باشه همه ایف سان لورن گرفتم، ( ...

چقد شدن لوازم ارایشت.

میثم کدوم شعبه اش؟ پالادیوم؟ 

منم میخام جای اتو مو و سشوار و... کیوت اسکین بگیدم

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
چقد شدن لوازم ارایشت. میثم کدوم شعبه اش؟ پالادیوم؟  منم میخام جای اتو مو و سشوار و... کیوت اس ...

عزیزم من ۵ -۶ سال پیش خرید کردم 

از میثم پاسدارن یادم نمیاد اصلا ولی نسبت به بقیه خیلی زیاد شد یادمه

آدرسش کجاس

هايلند ميدون ارژانتينه اول احمد قيصر. اگه هميشه برند استفاده كرديد و نيازي به تيست كردن نداريد بهترين راه خريد از كانال هاي تلگرامه كه برندهاي معروف و اصل رو مستقيم ميارن مي فروشن بخصوص استي لودر كه امريكايي هست و تو فروشگاه ها اصلش كم گير مياد 

هايلند ميدون ارژانتينه اول احمد قيصر. اگه هميشه برند استفاده كرديد و نيازي به تيست كردن نداريد بهتري ...

عزیزم کلمه ی "تیست" برای مزه کردن غذا به کار میره

برای امتحان کردن بقیه چیزها میگن "تست". 

ببخشید که گفتم. من غریبه م و نمیشناسیم همدیگه رو. از یه غریبه ناشناس بشنوی بهتره تا کسی از نزدیکان خدای نکرده بشنوه و بهت هم نگه و بخنده تو دلش. 

اونم خیابون احمد قصیره استارتر جان احتمالا دوستمون اونو دستش خورده نوشته قیصر. از اشتباهات کیبرد گوشیه. اگه دنبالش خواستی بری بدون خیابون احمد قصیر. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم