2777
2789
عنوان

شما پیش دوستاتون غرور دارین❓

121 بازدید | 24 پست

مثلا من اگه به رفیقم بگم بیاد بیرون دوبار بگه نه و نتونه بیاد دیگه کلا پیشقدم نمیشم ، اگه سه بار بشه کلا قید طرفو میزنم.

شما چه مدلی هستین؟

دوستاتون چجوری ان؟

من که اصلا با دوست بیروت نمیرم تنهایی خودمو ترجیح میدم ولی اگه یک درصد همچین چیزی واسم پیش بیاد کلا میزارمش کنار

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ تا دوست دارم کنار هم خاکی ایم حرف بد هم بزنیم به هم ناراحت نمیشیم از هم

اما اون یکی ها یبار دعوت میکنم امد امد نیومد منتظر میمونم خودش بگه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چی نه؟وای چقدر بده اینجور کامنتا.

وا😂😂😂گیر میخواید بدید 

نوشتی غرور دارین؟این مدلی هستین؟

میگم خیر اینجوری نیستم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مثلا بعضیا حتی اگه رفیقشون صدبارم بگه نمیتونم بیام، بازم قیدشو نمیزنن و برای دفعه بعدی ازش میخوان بی ...

من قبلا اینجوری بودم خیلی ضربه خوردم جدیدا میخام با هرکس مثل خودش باشم زیاد به مردم انرژی نده حتی شده خودت تنها برو بیرون

من که اصلا با دوست بیروت نمیرم تنهایی خودمو ترجیح میدم ولی اگه یک درصد همچین چیزی واسم پیش بیاد کلا ...

حتی اگه همون بار اول به هر دلیلی نتونه بیاد میزاریش کنار؟

وا😂😂😂گیر میخواید بدید نوشتی غرور دارین؟این مدلی هستین؟میگم خیر اینجوری نیستم

یعنی اگه رفیقت صدبارم نتونه بیاد بازم دفعه بعدی گیر میدی که بیاد؟