2777
2789
عنوان

شما پیش دوستاتون غرور دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 24 پست
من قبلا اینجوری بودم خیلی ضربه خوردم جدیدا میخام با هرکس مثل خودش باشم زیاد به مردم انرژی نده حتی شد ...

چرا ضربه خوردی

و منظورت از اینکه زیاد به مردم انرژی نده رو میگی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشخص نمیشه واقعا کار داره یا بهونست

راستش از همون اول اگه بدونم به دلم میشینه و یکی دوبار که منو پس زد مثلا گفتم بریم فلان جا البته با پرسیدن و دونستن شرایطش ولی با وجود اینکه میتونست بیاد ولی اون نیومد احساس میکنم که خب زورکی دوستیمون حفظ شده و منم حوصله این مسخره بازیا رو ندارم کلا دیگه فراموشش میکنم

مثلا ممکنه شوهرش دوست نداشته باشه زنش با من رفت و آمد کنه و... 

یعنی اگه رفیقت صدبارم نتونه بیاد بازم دفعه بعدی گیر میدی که بیاد؟

گیر دادن نیست 

نشون دادن معرفته 

اگر سر بهونه های الکی بگه نمیام بهش میگم هر زمان خودت دوست داشتی پس بگو 

اما اگر از اوضاعش با خبر باشم که همیشه همین بوده اوکیم و خودم بازم پیشنهاد میدم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا ضربه خوردیو منظورت از اینکه زیاد به مردم انرژی نده رو میگی؟

چون رفیقم مث خودم نبود مثلا من بدون اون من نمیتونستم کلاسی برم کاری کنم ولی اون اینجوری نبود بعدم وقتی خیلی دنبال بقیه باشی انرژیت حروم میشه دیگ نمیتونی رو خودت تمرکز کنی حالا بعدا میفهمی

گیر دادن نیست نشون دادن معرفته اگر سر بهونه های الکی بگه نمیام بهش میگم هر زمان خودت دوست داشتی پس ب ...

با این مسئله که طرف واقعا کار داشته و نتونسته بیاد اوکی هستیم و مشکلی نداریم.

ولی وقتی زیاد پس بزنه ممکنه طرف نخواد و همش بهونه باشه ولی شما ندونی.

و شما اگه مدام ازش بخوای بیاد خب داری غرور خودتو خرد میکنی و تو چشم اون کوچیک تر یا ببخشید یه جورایی سمج میشی.

گیر دادن نیست نشون دادن معرفته اگر سر بهونه های الکی بگه نمیام بهش میگم هر زمان خودت دوست داشتی پس ب ...

به غیر از اینکه اگه طرف نتونست بیاد بعدا خودش پیشنهاد بده که برین.

چون رفیقم مث خودم نبود مثلا من بدون اون من نمیتونستم کلاسی برم کاری کنم ولی اون اینجوری نبود بعدم وق ...

به نظرم منظورت از اینکه زیاد به مردم انرژی نده یعنی زیاد دنبالشون نرو این باعث میشه انرژی ای که بهشون میدی خودشونو دست بالا بگیرن. و اینجوری آدم خودش دست پایین گرفته میشه.

راستش از همون اول اگه بدونم به دلم میشینه و یکی دوبار که منو پس زد مثلا گفتم بریم فلان جا البته با پ ...

بهترین کاره، من به یکی گفتم بیاد فکر کنم دوبار گفتم نیومد، در حالی که قبلا با هم میرفتیم. میخوام آنفالوش کنم کلا، بذارمش کنار.

به نظرم منظورت از اینکه زیاد به مردم انرژی نده یعنی زیاد دنبالشون نرو این باعث میشه انرژی ای که بهشو ...

این که بکنار ولی وقتی خیلی دنبال بقیه باشی بهشون فکر کنی انرژی میفرستی اونا موفق تر میشن با اعتماد ب نفس تر و خودت عقب میمونی از بقیه