بچها من پدر شوهرم چند سال پیش تو ی سانحه ضربه مغزی شده و دیگه توانایی کار نداره.شوهرم اینا ی خواهر و سه برادرن که هر سری یکی از پسرا کار میکرده و خرج میداده.من که ازدواج کردم نه تنها ب ما کمکی نشد بلکه تا مدتها کمکم میکرردیم.الان ریتم خونه مادر شوهرم اینا اینجوریه که برادرشوهر بزرگم خرج میده و مجرده.برادر شوهر کوچیکه تازه ۵ ماهه نامزد کرده و اینکهمادر شوهرم واسه جاریم عیدی برده.الان امشب جاریم با خانوادش اومدن خونه مادر شوهرم و مادر شوهرم با اینکه بهش قبلا عیدی داده بود جلو من ی بسته عیدی داد که فهمیدم صدتومن پول بود.درصورتی که هیچی به من نداده .ب دخترمم ۲۰ تومن داد.و اینکه شوهرم میگه مامانم داشت ب دادش کوچیکم میگفت باید ۵۰ تومن به بدیا.نمیدونم خوده مادر شوهرم از پولای خودش داده یا برادر شوهرم گرفته داده نامزدش.کلا خورد تو ذوقم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتمن برادر شوهرت پول داده به مادر شوهرت که بده به جاریت. تو ذوق خوردن نداره که
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
خوبزعقده باید بدن شاید نوع شنا اوضاع نالی خوب نبوده یا شاید شوهر جاریت خودش پول داده به مادرش ، ولی در کل ببخشید خیلی زشته کارتون کاوی نکنید دعا کنید خدا به خودتون بده انشالله .
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.