2777
2789

بچها من پدر شوهرم چند سال پیش تو ی سانحه ضربه مغزی شده و دیگه توانایی کار نداره.شوهرم اینا ی خواهر و سه برادرن که هر سری یکی از پسرا کار میکرده و خرج میداده.من که ازدواج کردم نه تنها ب ما کمکی نشد بلکه تا مدتها کمکم میکرردیم.الان ریتم خونه مادر شوهرم اینا اینجوریه که برادرشوهر بزرگم خرج میده و مجرده.برادر شوهر کوچیکه تازه ۵ ماهه نامزد کرده و اینکهمادر شوهرم واسه جاریم عیدی برده.الان امشب جاریم با خانوادش اومدن خونه مادر شوهرم و مادر شوهرم با اینکه بهش قبلا عیدی داده بود جلو من ی بسته عیدی داد که فهمیدم صدتومن پول بود.درصورتی که هیچی به من نداده .ب دخترمم ۲۰ تومن داد.و اینکه شوهرم میگه مامانم داشت ب دادش کوچیکم میگفت باید ۵۰ تومن به بدیا.نمیدونم خوده مادر شوهرم از پولای خودش داده یا برادر شوهرم گرفته داده نامزدش.کلا خورد تو ذوقم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمن برادر شوهرت پول داده به مادر شوهرت که بده به جاریت. تو ذوق خوردن نداره که

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دلم گرفت یهو .اخه اونموقع ها شوهرم واسم کم نزاشت ولی احساس کردم کوچیک شدم.اینقدرم مادرشوهرم اینا حرف حرفین.اگه کلامی حرف بزنی میگن حسادت کرده

خوبزعقده باید بدن شاید نوع شنا اوضاع نالی خوب نبوده یا شاید شوهر جاریت خودش پول داده به مادرش ، ولی در کل ببخشید خیلی زشته کارتون کاوی نکنید دعا کنید خدا به خودتون بده انشالله . 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
حتمن برادر شوهرت پول داده به مادر شوهرت که بده به جاریت. تو ذوق خوردن نداره که

فکر میکنم اینطور بوده.چون تو خونشون کلا حساب همه از هم جداست

من ک الان۶ساله ازدواج کردم اصلا بهم عیدی ندادن 

الان بچم ۱سالونیمشه دیگه خیلی عزیزبوده واسش پارسال لباس خریدن امسالم لباس خریدن 

البته ما۱۰برابر عیدی دادیم نفری۵۰بهشون دادیم۵نفر بودن مادربزرگ شوهرم مادرشوهرپدرشوهر خواهرشوهر برادرشوهر😑😑

از مادر شوهرت ک خرجشو برادر شوهرت میده نباید انتظار داشته باشی همینکه خرجشو ننداخته مای شوهرت خودش ک ...

تازگیا پول دیه پدر شوهرمو گرفته و سودشو میگیره

دلم گرفت یهو .اخه اونموقع ها شوهرم واسم کم نزاشت ولی احساس کردم کوچیک شدم.اینقدرم مادرشوهرم اینا حرف ...

جاریت اولین عیدشه؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
از مادر شوهرت ک خرجشو برادر شوهرت میده نباید انتظار داشته باشی همینکه خرجشو ننداخته مای شوهرت خودش ک ...

همش از گوشه و کنار از شوهرم میگیره.البته من ناراحت نمیشم اصلا.میگم مادرشه این نکنه کی بکنه

تازگیا پول دیه پدر شوهرمو گرفته و سودشو میگیره

خوب اگرم از سودش بده تازه الان پولدار شده زمان شما پول نداشته ،برا این چیزا حرص نخور اصلا ارزش نداره فقط چین و چروک صورتت زیاد میشه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.