2821
2789
عنوان

بچها بیاین

56 بازدید | 5 پست

منو جاریم از اولش رابطه ی خوبی نداشتیم

یعنی من هر چی رفتم سمتش اون فاصله گرفت. بعد جاری جدیده اومده اصلا کم حرف در حدی که اگه حرفی باهاش نزنی سالی یبارم فکر نکنم حرف بزنه. ولی من همیشه بگو بخند میکردم با جاری بزرگه. بخدا از لحاظ قیافه هم من بهتر از دوتا جاریه هستم. بعد امروز جاریه بزرگه همه رو دعوت کرده خونش نهار. بجز ما. اصلا کاری به دعوتش ندارم و اینا. بعد جاری جدیده رو نگه داشته واسه شام در صورتیکه منو تو این چند سال یبارم دعوت نکرده. فقط به این فکر میکنم یعنی چه فکری با خودش میکنه یعنی حرص منو میخواد دربیاره یا چی

دیدمش بهش محل بدم؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

خودت باش بخوای به این فکر کنی که بهش محل بدی یا نه بیشتر محل میدی خودت متوجه نمیشی 

تمرکز و انرژیت و رو یه نفر نذار 

ارزشی نداره به خدا 

وجود خودت و ازرده نکن با این مسائل پیش پا افتاده عزیزم 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

توام سنگین باش خب چرا همش صمیمی میشی

ناراحت نشو ازش عزیزم ب دل نگیر ولی توام سنگین باش فقط در حد احترام زیاد صمیمی نشو مث جاری کوچیک حتما با خصوصیات اخلاقی اون هم فاز بود ک باهاش راحت تره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توام سنگین باش خب چرا همش صمیمی میشی ناراحت نشو ازش عزیزم ب دل نگیر ولی توام سنگین باش فقط در حد اح ...

اره دقیقا جفتشون چادری و بدون ارایش . و خاله زنک البته

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
اره دقیقا جفتشون چادری و بدون ارایش . و خاله زنک البته

من کاری ندارم اونا پوششون چیه هر پوششی قابل احترام

کلا هر کی با کسی ک مث خودش از نظر عقاید و فکر و اینا با هم جورن بهم بیشتر نزدیک میشن

توام از این دید ببین عزیزم و فکر بدم نکن ولی درکل با خانواده شوهر ادم در حد احترام باشه خوبه 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز