سلام عزیزم. بخدا اصلا نمیدونم چی بگم.خیلی تعجب کردم بابت این مسله که گفتی. من اولش خودم خیلی نگران بودم،بعد دیدم دونفر از پرسنل همون کلینیک خودشون این کارو انجام دادن،یکی ازاونا هم خودش جای ابله مرغون داشت و خیلی به نظر جاهاش عمیق نبود و خودش گفت بعد چندین جلسه این جاهاش تازه ازحالت بریدگی های عمیق به حالت سطحی دراومده.
خود دکتره هم میدونم دخترش ابله مرعون گرفته و این جای جوش بلوغ و این ابله مرغونا رو صورتش مونده بود.دکتره فقط داره ماهی یکبار واسه دخترش نیدلینگ انجام میده. منتها چون جایی دیگه ارزونتر پیدا کردم و تعداد سوزناشون هم بیشتر بود و دیدم سوسول بازی درنمیارن و حسابی خون ریزی رو صورتم ایجاد کردن دیگه همونجا میرم برای جلسه بعد.
من تنها چیزی به نظرم میرسه از این اسیبی که به پوستت وارد شده فقط و فقط یک دستگاه نیدلینگ غیر استاندارده.که میتونه به بافت پوست اسیب برسونه به این شکل.و بجای کلاژن سازی باعث ایجاد حفره بشه.حتی اگر بگم کارتریجشون روهم اومدن برای ۱۰ نفر استفاده کردن و اکبند نبوده باز میگم باید عفونت ایجاد مشده نه اینکه بافت رو اینجوری اسیب بزنه.این سوزنا اگر جنسش و اندازش و زاویه سوراخ کردنش استاندارد باشه بلافاصله بعد انجام کارت که روش ویتامین و زینگ میزنن و بعدم بین ۳ روز تا ۶ روز همون حالت پوسته ریزی و التهابشم کلا میره.جای سوزنها طوریه که همون لحطه که خون میاد و روش لخته میشه جاش میره.اصلا سوراخی دیده نمیشه.واقعا نمیفهمم این چه دستگاهی و سوزنی بوده که اینجوری حفره و گودی ایجاد کرده.
عزبزم ناراحتیت رو واقعا درک میکنم چون خودم بخاطر چند تا جای جوش یا لک افتاب گاهی اینقدر اذیت میشدم که انگار شب و روزم یکی بود.و الان باور میکنم که میگی چقدر ناراحتی.
ضمنا من دو جلسه میکرونیدلینگم رو رفتم کلینیک مری جی در قیطریه،خیابان فرشته. و جلسه سوم رو که فامیلا بهم معرفی کردن رفتم پیش خانم دکتر سعیده اشرفی ادرسشم کوهسار ایستگاه اتوبوس شربیانی هست.
عزیزم یک ماسکی که خودم استفاده میکنم برای پوست چرب رو اینجا میذارم امیدوارم بتونه برات کمک کننده باشه.
اول چند دقیقه بخور میدم و بعدش این ترکیب رو به مدت ۲۰ دقیقه رو صورتم میزارم
ماست+عسل+گلیسیرین+پودر پوست پرتقال خشک و اسیاب شده+پودر جوانه گندم.
اینا همش ابرسال و ترمیم کننده هست و پر ویتامینه و به خاطر وجود پوست پرتقال و ویتامین سی که داره روشن کننده هم هست.
به مرور واقعا یک لکهایی رو کمرنگ و بیرنگ میکنه.