2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ی دوستان، این تجربه ی شخصی من هست از میکرونیدلینگ

من سه جلسه انجام دادن و فاصله بینشون هر یکماه یکبار بود. پوستم فوق العاده چربه، و منافد باز داشتم. اما واقعا همون بار اولی که انجام دادم، منافذم به شکل چشمگیری بسته شد. رنگ صورتم باز شد، کلا خودم متوجه شدم انگار صورتم قوام و حجم گرفته. من دوجا رفتم، یکجا قیمتش 350 بود و کارتریجش 6 سوزنه بود، خیلی هم با لطافت  سوزنها تو پوستم میرفت، اما خوب مهم اینه حسابی خون بیاد، و وجدانا مواد مزوتراپی یا کوکتلشم خوب بود.چون تعداد سوزنها کم بود، برای همین سرعت دستگاه رو حسابی بالا بردن که تعداد دفعاتی که سوزن تو پوست میره زیاد باشه.

جلسه سوم رو جای دیگه رفتتم، تعداد سوزنها 12 تا بود، سرعت دستگاهم بالا بود و 180 هم هزینه دادم و حسابی هم اسید هیالورونیک و کوکتل ضد لک و جوان کننده زدن. جلسه دوم خیلیییی خون زیاد بود، چون تعداد زونها زیاد تر بود و سرعتم که بالا در نتیجه تعداد سوزن زیاد با تعداد دفعات زیادتر نسبت به کارتریج دکتر قبلی تو صورتم میرفت. و نتیجه ای که از دکتر دوم گرفتم خیلی چشمگیر تر بود.

و این رو هم بگم، من قبلا سه جلسه لیزر فرکشنال CO2 انجام داده بودم، پیش اقای دکتر سعید کشاورز، جلسه ی اول به مدت 4 ماه پوستم اینقدر فوق العاده شده بود که اصلا باور کردنی نبود. بینهایت صورتم روشن و صاف شده بود. اما بعدش مجددا پوستم برگشت به حالت اول، بعد که جلسات دوم و سوم رو رفتم، به دکترم گفتم هیچ تغییری در منافذم ایجاد نشده و همچنین چند تا جای جوش خیلیییییییییییی سطحی هم داشتم و اونا اصلا تغییری نکرد. اما کلینیک به سیما خیلی قیمتاشون تجاریه و گرونه، من فرکشنال رو هر جلسه 350 میدادم چندین سال پیش، البته پیشونی رو فقط انجام نمیدادم.

اما واقعا از میکرو نیدلینگ راضی بودم، واقعا منافذ من رو جمع کرد، جای سطحی جوشم پر تر شده.یکی از دوستانم هم جای ابله مرغون خیلییییییییی گود و چاله چاله ای داست، ایشون اول انجام دادن و بعد که دیدم بعد یکسال چقدر چاله ها و گودی ها پر شده، و اون چاله ها به سطح پوستش نزدیک شده و داره تبدیل میشه به اسکار سطحی ، برای همین به تصمیم گرفتم منم انجام بدم، صورت دوستم واقعا وحشتناک بود. دقیقا انگار انگشت کوچیکه دست رو تو صورتش فرو کرده بودن. اما الان بعد یکسال تبدیل شده به جای جوش سطحی و البته هنوزم داره ماهی یکبار ادامه میده. 

و این بود تجربه من و دوستم درمورد میکرونیدلینگ. اینقدر برام با ارزشه که کپیش میکنم تا تو تاپیکهای دیگه هم بزارم. چون خودم واقعا بخاطر این منافذم عذاب میکشیدم. موفق باشید دوستان

سلام به همه ی دوستان، این تجربه ی شخصی من هست از میکرونیدلینگ من سه جلسه انجام دادن و فاصله بینش ...

مرسی از نظرت....

من خودم این نظر سنجی قبل از میکرونیدلینگ گذاشتم و تصمیم گرفتم برم ....اما وقتی رفتم پوستم وااااااااقعا افتضاح تر از قبل شد چاله های سطحیم عمیق تر شد و پر لک قرمز شدم .....نمیدونم دلیلش چی بود. ولی به شدت حالم بد بود بخاطر صورتم و الان دارم فقط ماسک گیاهی میذارم که بهتر شه پوستم. 

واسم دعا کنید زندگیم بهم ریخته بخاطر صورتم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 شاید بخندین بهم ولی فقط دارم گریه میکنم بخاطر این اتفاق که برام افتاده .افسردگی شدید گرفتم و فقط به خودم میگم چه اشتباهی کردم .کاش نمیرفتم😟😟😟😟 واسم دعا کنید خوب شم

مرسی از نظرت.... من خودم این نظر سنجی قبل از میکرونیدلینگ گذاشتم و تصمیم گرفتم برم ....اما وقتی رفت ...

سلام عزیزم. بخدا اصلا نمیدونم چی بگم.خیلی تعجب کردم بابت این مسله که گفتی. من اولش خودم خیلی نگران بودم،بعد دیدم دونفر از پرسنل همون کلینیک خودشون این کارو انجام دادن،یکی ازاونا هم خودش جای ابله مرغون داشت و خیلی به نظر جاهاش عمیق نبود و خودش گفت بعد چندین جلسه این جاهاش تازه ازحالت بریدگی های عمیق به حالت سطحی دراومده.

خود دکتره هم میدونم دخترش ابله مرعون گرفته و این جای جوش بلوغ و این ابله مرغونا رو صورتش مونده بود.دکتره فقط داره ماهی یکبار واسه دخترش نیدلینگ انجام میده. منتها چون جایی دیگه ارزونتر پیدا کردم و تعداد سوزناشون هم بیشتر بود و دیدم سوسول بازی درنمیارن و حسابی خون ریزی رو صورتم ایجاد کردن دیگه همونجا میرم برای جلسه بعد.

من تنها چیزی به نظرم میرسه از این اسیبی که به پوستت وارد شده فقط و فقط یک دستگاه نیدلینگ غیر استاندارده.که میتونه به بافت پوست اسیب برسونه به این شکل.و بجای کلاژن سازی باعث ایجاد حفره بشه.حتی اگر بگم کارتریجشون روهم اومدن برای ۱۰ نفر استفاده کردن و اکبند نبوده باز میگم باید عفونت ایجاد مشده نه اینکه بافت رو اینجوری اسیب بزنه.این سوزنا اگر جنسش و اندازش و زاویه سوراخ کردنش استاندارد باشه بلافاصله بعد انجام کارت که روش ویتامین و زینگ میزنن و بعدم بین ۳ روز تا ۶ روز همون حالت پوسته ریزی و التهابشم کلا میره.جای سوزنها طوریه که همون لحطه که خون میاد و روش لخته میشه جاش میره.اصلا سوراخی دیده نمیشه.واقعا نمیفهمم این چه دستگاهی و سوزنی بوده که اینجوری حفره و گودی ایجاد کرده.

عزبزم ناراحتیت رو واقعا درک میکنم چون خودم بخاطر چند تا جای جوش یا لک افتاب گاهی اینقدر اذیت میشدم که انگار شب و روزم یکی بود.و الان باور میکنم که میگی چقدر ناراحتی.

ضمنا من دو جلسه میکرونیدلینگم رو رفتم کلینیک مری جی در قیطریه،خیابان فرشته. و جلسه سوم رو که فامیلا بهم معرفی کردن رفتم پیش خانم دکتر سعیده اشرفی ادرسشم کوهسار ایستگاه اتوبوس شربیانی هست.

عزیزم یک ماسکی که خودم استفاده میکنم برای پوست چرب رو اینجا میذارم امیدوارم بتونه برات کمک کننده باشه.

اول چند دقیقه بخور میدم و بعدش این ترکیب رو به مدت ۲۰ دقیقه رو صورتم میزارم

ماست+عسل+گلیسیرین+پودر پوست پرتقال خشک و اسیاب شده+پودر جوانه گندم.

اینا همش ابرسال و ترمیم کننده هست و پر ویتامینه و به خاطر وجود پوست پرتقال و ویتامین سی که داره روشن کننده هم هست.

به مرور واقعا یک لکهایی رو کمرنگ و بیرنگ میکنه.

سلام عزیزم. بخدا اصلا نمیدونم چی بگم.خیلی تعجب کردم بابت این مسله که گفتی. من اولش خودم خیلی نگران ب ...

واقعا نمیفهمم چرا اینجوری شدم اصن😟😟😟😟😟😟😟😟 اینجاییم که رفتم هزینش از جاهای دیگه خیلی بیشتر بود ولی گفتم بخاطر پوستم برم... با ماسک گیاهی لکه هایی که ایجاد شده داره کم میشه. انشالله که بهتر میشم.... 

مرسی گلم .حتما ماسکتو امتحان میکنم.پوستم به ماسک گیاهی بهتر جواب میده. 

این تجربه شد واسم....به همه میگن واقعا مراقب باشید پوستتون دست کی میدید‌. 

واقعا نمیفهمم چرا اینجوری شدم اصن😟😟😟😟😟😟😟😟 اینجاییم که رفتم هزینش از جاهای دیگه خیلی بیشتر بو ...

عزبزم ایشالا با صبوری هرچی زودتر نتیجه خوبش رو ببینی. و یک کار دیگه خودم برای لک های صورتم انجام میدم. اینه که از کرم خارجی کترل استفاده میکنم که همون ترتینویین ایرانی هست.چون پوستم بینهایت چربه و وقتی جوش بزنه محاله جاش نمونه و بلافاصله بعدش کترل میزنم که شروع میکنه به پوسته ریزی.و تا سه یا چهار روز پوسته ریزی دارم.اابته چون چند ساله استفاده میکنم بعدش دیگه پوستم خشک و قرمز نمیشه.فقط پوسته ریزی و لایه برداریه.

من با چند تا دکتر مشورت کردم و گفتن اگر کترل باعث خارش و قرمرزی و خشکی زیاد نشه  و بهم سازگاره این کرم خیلی خوبه.فقط باید ضد افتاب رو دوری از خورشید رو حسابی رعایت کرد که خودش باعث لک نشه

الانم از ترس تحریم و گرون شدنش ۳ تاذخیره خریدم تو یخچال نگه داشتم.

الان دونه ای ۱۹ یا ۲۰ تومن هست.

من‌ با درمارولر در خونه انجام میدم و راضیم مسلما‌ اکر پیش متخصص(فقط دکتر پوست درست و حسابی) بریم خیلی نتایجش بهتره و‌عوارضش کمه در‌مقایسه با بقیه ی روشها تقریبا بدون عوارض

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد

عزبزم ایشالا با صبوری هرچی زودتر نتیجه خوبش رو ببینی. و یک کار دیگه خودم برای لک های صورتم انجام مید ...

سلام عزیزم شما با همون ۳ جلسه پوستتون مشکلاتش برطرف شد؟ دیگه لازم نیست تکرار بشه؟ بعد شما گفتید از جلسه ی دوم راضی بودین ولی اول و دوم رو یه جا بودین، سومین جلسه کلینیک رو عوض کردین. اگه جلسه دوم راضی تر بودین چرا از جلسه ی اول راضی نبودین مگه همون دستگاه نبود؟