2777
2789
سلام عزیزم شما با همون ۳ جلسه پوستتون مشکلاتش برطرف شد؟ دیگه لازم نیست تکرار بشه؟ بعد شما گفتید از ج ...

سلام عزیزم. چون مدت زیادی تو نی نی سایت نبودم مجبور شدم الان برم پیامای خودم رو بخونم.

توی پیامم یک اشتباه کردم.

من دو جلسه یک جا رفتم و جلسه سوم کلینیک رو عوض کردم.

بجای دکتر دوم نوشتم جلسه دوم.

من از دکتر دوم راضی تر بودم. چون تعداد سوزن دستگاهش دوبرابر دستگاه دکتر اول بود، یعنی ۱۲ تا سوزن. و اینکه قیمتش پایییین تر بود و همچنان همون ۱۸۰ تومنه.

اما خیلی با وجدان کار کردن هر دوتا دکتر.

میکرونیدلینگ خیلییییی روی بسته شدن منافذم اثر داشت.

۶ جلسه رفتم. اما دیگه گذاشتم سال اینده که سالی یکبار یا دوبار انجام بدم.

من چند تا لک کمرنگ داشتم و این میکرونیدلینگ بخلطر اون ویتامین سی که همراهش استفاده میکنن خیلییییی در کمرنگ تر شدن لک کمک کرد.

اماااااااا از اون به بعد هربار که از حموم میام یا بخور میدم، یک میوه ای که ویتامین سی داره به صورتم میزنم تا جذب بشه و لک هارو ازبین برده.

ویتامین سی واقعا معجزه هست.

ایتقدرم پوستم چربه که هییییچ ضدافتابی در عمرم بهم نساخته و سر همین میکرونیدلینگ که روی صورتم زینک میزدم که افتاب نخوره دیدم چقدر بهم میسازه. بنابراین ضدافتاب قوی من شده زینک. اول به صورتم میمالم. بعد با یک دستمال کاغذی روی میگذارم تا چربی اضافه و سفیدی زیادش رو جذب کنه.

باورم نمیشه که از دست کرم های ضدافتاب که مجبور بودم مرتب بشورم و عوض کنم و تعریق داشتم و برق میافتاد خلاص شدم..اینم یک تجربه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیفهمم چرا اینجوری شدم اصن😟😟😟😟😟😟😟😟 اینجاییم که رفتم هزینش از جاهای دیگه خیلی بیشتر بو ...

عزیزم. از حموم که میای یا بخور که میدی مخصوصا توی این فصل از میوه های ویتامین سی دار برای ماسک استفاده کن. این ویتامین سی واقعا توی ازبین بردن لک ها معجزه هست. اگر پوستت خشکه به مخلوط میوه ات روغن زیتون یا ماست اضافه کن

من میکرونیدلینگ بلوتاچ رو پیشنهاد میکنم هم قیمتشون خوبه، هم دستگاهشون جدیده، هم محیطش خیلی آرومه، تازه پارکینگ اختصاصی هم دارن

البته اگر هزینه براتون مهم نباشه لیزر فرکسل بلوتاچ رو پیشنهاد میکنم

بچه ها ایا برای من ک ۱۵ سالمه میکرونیدلینگ خوب هست؟

پوستم نازک نمیشه؟

بعد ایا دو تا گودی ابله مرغان ک در صورتم هست و زیادم گود نیست و تقریبا همرنگ پوستم هست تا چ اندازه خوب میکند؟

ب صورت کلی ایا میکرونیدلینگ خوب هست یا خیر؟ممنون میشم هرکی جواب بدع

بچه ها میکرونیپلیگ اصلا چیز مهمی، نیست خودتون میتونید یک رولر سر طلایی بگیرید تو خانه بزنید چیزکه مهم مراقبت های بعد هست  ترمیم کننده خوب، ضدافتاب خوب اگ اینها رعایت نشه هیچ فایده نداره ک هیچ لک هم میارید این پیج ک میزارک کلی محصولات پوستی، مراقبتی اصل امریکا دارن همه هم ارگانی که  بدون اسیب به بافت پوست  اگ مشکل هزینه ندارید برند جهانی خوب میخواید عالیه البته قیمتش نسبت به حجمشون میرزه هر ضدافتاب، درمانیش یکسال و نیم بیشتر دارید واریزی ها و رضایت مشتری ببینید فقط متوجه میشید  foreverlivingesfahan7  

شماره واتساپ ۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵

سلام دوست عزیز ایا منافذتون برگشت؟ به نظرتان می شه تو خونه انجام داد میکرونیدلینگ رو؟

سلام عزیزم.بله دقیقا بعد از میکرونیدلینگ منافذ بعد از مدتی برگشت. و واقعا هم امکان نداره که ادم بخواد هر ماه یا هر دوماه یکبار بره میکرونیدلینگ.  من ترجیح دادم از ماسک های طبیعی استفاده کنم که حداقل وقت و هزینه از دست نره.   و اینکه توی خونه واقعیت نمیدونم.اما میکرونیدلینگ درواقع فقط سوزن خالیش نیست که کار میکنه. اون مواد و کوکتل هایی که روشن کننده و سفت کننده و ویتامینه هست, باعث میشه اثرش معلوم بشه اما واقعاااااا کوتاه مدته. مزوتراپی خیلی بهتره چون داخل پوست تزریق میشه حداقل.  

سلام عزیزم.بله دقیقا بعد از میکرونیدلینگ منافذ بعد از مدتی برگشت. و واقعا هم امکان نداره که ادم بخوا ...

مرسی عزیزم 

منم تا حالا جایی نرفتم دقیقا همینطوره اون کوکتل ها و مواد اثر گذاره وگرنه سوزن خراش هست 

منو تراپی بهتره البته من سابسیژن هم تعریف زیاد شنیدم 

شما برای منافذ این و انجام دادید