2777
2789
عنوان

از این دختر چه حسی برداشت میکنید

209 بازدید | 30 پست

سلام

دختر عموم واسش سوال شده بقیه چه حسی ازش میگیرن😂

از لحاظ ظاهری بگم پرسینگ لب و گوش داره ولی خیلی بهش میاد چشمای درشتی داره صورت لاغر و بینی عمل

موهاش کوتاه معمولا گوجه میکنه یا همینجور ساده میبنده عینک طبی از این فانتزیا 

تیپ هم شومیز کوتاها که جلوشون گره میزنن با شلوار مام یا از این شلوار جین های خیلی گشااد که ترند شدن اسمشو بلد نیستم😂

شما چه وایبی ازش گرفتین؟

سن هم بالای ۲۴ سال ولی بیبی فیس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکوکو

بهم گفت تعریف کن عکس نزار😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ماهرخ عشق ابدی اومد جلو چشمم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خیلی هم عالیه به نظرم

بنظرت استایلش واسه سن و سالش بد نیست؟

والا عکسی نیست ببینیم چه حسی میگیریم 😐 وای خب با جزییاتی که گقتی احتمالا دختره خفن مفنی باشه 🤝

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

کلی وایب خوب میگیرع با این آپشنا

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

شیطون

از چه نظر؟

2790
2778
2791
2779
2792