2777
2789
عنوان

به نظرتون جن هست ورود افراد باردار ممنوع ⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 188 پست
اره افسانه جومونگه

نه خورشید و ماهه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسلمون نیستم یه زمان خیلی این مطالبو دنبال میکردم راه های احضار و ... هر کار کردم نتونستم احضار کنم ...

مسلمان نیستی متوجه نشدم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
وای فیلم سجین و ساختن بشدت جرات میخواد

اره و معدود افرادی هستن ک موفق به ارتباط گرفتن میشن

که همونطور ک گفتم حتی همونام از طریق حواس پنجگانه ارتباط نمیگیرن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نهههه😢😢

من عموي نامزدم دعانويسه خيليم معروفه در روز زياد از شهراي مختلف ميان يكي بود(هم شهر خودمون بود)

ببخشيد ميخندم ولي وقتي اومد سرخ شده بود و شكمش باد كرده بود😂😂😂

وقتي اومد عموي نامزدم گفت چيشده گفت يكي شاش بندم كرده🤣🤣🤣

ديگه باطلش كرد

(شاش بند يني خيلي ببخشيد مثانه طرفو با دعا ميبندن ادرار كردن خيلي براش سخت ميشه و در اخر ميتركه)

اره و معدود افرادی هستن ک موفق به ارتباط گرفتن میشنکه همونطور ک گفتم حتی همونام از طریق حواس پنجگانه ...

من عموي نامزدم دعانويسه خيليم معروفه در روز زياد از شهراي مختلف ميان يكي بود(هم شهر خودمون بود)

ببخشيد ميخندم ولي وقتي اومد سرخ شده بود و شكمش باد كرده بود😂😂😂

وقتي اومد عموي نامزدم گفت چيشده گفت يكي شاش بندم كرده🤣🤣🤣

ديگه باطلش كرد

(شاش بند يني خيلي ببخشيد مثانه طرفو با دعا ميبندن ادرار كردن خيلي براش سخت ميشه و در اخر ميتركه)

مسلمون نیستم یه زمان خیلی این مطالبو دنبال میکردم راه های احضار و ... هر کار کردم نتونستم احضار کنم ...

مسلمون نیستی میشه بپرسم چی هستین کنجکاو شدم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

دین شما چیه؟ 

احضار اصلا امکان نداره هر آدمی بتونه اینکارو کنه

مگر اون ها که از زمان قدیم براشون کتاب جامونده و راه هاشو کامل میدونن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

جن هست توی قرآنم درموردش گفته شده ولی یه حائلی بین جن و انسان هستش که هیچکدوم نمیتونن با هم ارتباط د ...

دقیقا اینو قبول دارم با اینکه مذهبی نیستم 

چون بعید میدونم تو این دنیای بزرگ فقط ادمها باشن 

ولی چون مثل شما معتقدم نمیشه به راحتی باهاشون ارتباط برقرار کرد ازشون نمیترسم اصلا 

وای فیلم سجین و ساختن بشدت جرات میخواد

دیدمش باحاله که 

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

از من میشنوی دنبال اینچیزا نرو اخر عاقبت خوبی نداره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
من عموي نامزدم دعانويسه خيليم معروفه در روز زياد از شهراي مختلف ميان يكي بود(هم شهر خودمون بود)ببخشي ...

هااا😐😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نترس شجاع باش

باشه😢😢

اره و معدود افرادی هستن ک موفق به ارتباط گرفتن میشنکه همونطور ک گفتم حتی همونام از طریق حواس پنجگانه ...

جلل الخالق

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست