2777
2789
عنوان

جدی چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 59 پست
یکی بود میگفت زن دکتر میخوام چرا بهم ایراد میگیرین؟منم بهش گفتم زن ها میگن شوهر پولدار میخوایم شماها ...

والا انقدر به خودشون مینازن سطح پایین تر از خودشون اصلا قبول ندارن سمتش نمیرن همیشه راه میوفتن دنبال کسی که از خودشون بالاتره بعد میگن زنا پول پرستن و فلانن

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

من تو بیمارستان کار میکنم خواستگارم از من درباره حقوق که هیچی حتی درباره اینکه چقدر حق شیفت میگیرمم ...

وای حالا اگه تو حقوقش رو میپرسیدی میگفت تو منو واسه پولم میخوای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرو شدن این اینستا روی این مردارو بد جور باز کرده

توی توهم ان واسه خودشون

نه اخه میدونی میترسن کسی پورش نداشتشونو جواهرات نداشتشونو پول نداشتشونو به قیافه نمرشون ترجیح بده

وای حالا اگه تو حقوقش رو میپرسیدی میگفت تو منو واسه پولم میخوای

تازه از من می‌پرسید تو چهار ساله داری کار می‌کنی یه ماشین نتونستی برای خودت بخری؟

گفتم گفتنش برای تویی که با پدر و مادرت زندگی می‌کنی راحته نه منی که مستاجرم صفر تا صد خرجم با خودمه.

والا انقدر به خودشون مینازن سطح پایین تر از خودشون اصلا قبول ندارن سمتش نمیرن همیشه راه میوفتن دنبال ...

بزار بگن 

دخترا باید زرنگ باشن گول این پیزوری هارو نخورن

باید مردای اینجوری از بازار ازدواج خارج بشن کسی نره سمتشون 

دخترا ۲۲ سالش بود تاپیک میزد شوهر. میخوای آی کمک

به بقیه سپرده بودن واسطه ازدواج پیدا کنن

من یه دهه شصتی ام به خدا زمان ما اینجوری نبود 

اینا چرا اینجوری میکنن نمیفهمم به خدا

تازه از من می‌پرسید تو چهار ساله داری کار می‌کنی یه ماشین نتونستی برای خودت بخری؟گفتم گفتنش برای توی ...

چقدر پررو بوده مرتیکه 

جوابشو خوب دادی میگفتی که من مثل تو نیستم که پول قهوه ام هم بابام بده

توی توهم ان واسه خودشوننه اخه میدونی میترسن کسی پورش نداشتشونو جواهرات نداشتشونو پول نداشتشونو به قی ...

اه اه حالم رو به هم میزنن خدایی 

همون پولدارا هم ادا میدن

شوهر من هیییچی نداشت هیچی باهاش آشنا شدم

دو سه ساله به ثروت رسیده برام قلدرم پلدرم میکنه

میگه برو سر کار خرج خودتو بده 

اخه الدنگ من نبودم تو همون هیچی ندار پای پیاده بودی اخه 

اه اه حالم رو به هم میزنن خدایی همون پولدارا هم ادا میدنشوهر من هیییچی نداشت هیچی باهاش آشنا شدمدو س ...

تازه به دوران رسیده ان همچین آدمایی

وای آدم خیلی حرصش میگیره که اینطوری 

بزار بگن دخترا باید زرنگ باشن گول این پیزوری هارو نخورنباید مردای اینجوری از بازار ازدواج خارج بشن ک ...

دقیقا

خلاصه ک چشام دنیاییه