دور پسرای سوسول تازه به دوران رسیده و پولداری فیک نرید چه برسه رابطه دیگه تا عمر داره یه شام که خوردی هم میزنه تو سرت
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
من تو بیمارستان کار میکنم خواستگارم از من درباره حقوق که هیچی حتی درباره اینکه چقدر حق شیفت میگیرمم پرسید بعد تا فهمید سرما خوردم مثل سگ میترسید که قرار نذاریم آقا سرما نخوره.
از اون سرمایی که از بیمارستان خوردم بدش میاد ولی حقوق و حق شیفتمو دوست داره.
دقیقا تازه دختره باید غلام حلقه به گوششون باشه حتی شاید تحقیرشم بکنن ولی خودشون هیچی نیستن
دقیقا آفرین اینقدر هم پررو آن
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
من تو بیمارستان کار میکنم خواستگارم از من درباره حقوق که هیچی حتی درباره اینکه چقدر حق شیفت میگیرمم ...
وای تروخدا بگو باهاش نیستی
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید