2777
2789
عنوان

جدی چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 59 پست
یکریز دعوا داشتیمالانم ۱ ماهه جدام یعنی منو از خونه بیرون کردخاک بر سر به قول تو تازه به دوران رسیده

وای خدا لعنتش کنه چه آدم بی جنبه ای بوده تا دو قرون پول اومده تو جیبشون اینطوری کرده واقعا حقشه که تا قرون آخر مهریه ات رو ازش بگیری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اه اه حالم رو به هم میزنن خدایی همون پولدارا هم ادا میدنشوهر من هیییچی نداشت هیچی باهاش آشنا شدمدو س ...

توکه همچییز داشتی چرا با این ازدواج کردی

کلا چراشوهرکردی

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

وای خدا لعنتش کنه چه آدم بی جنبه ای بوده تا دو قرون پول اومده تو جیبشون اینطوری کرده واقعا حقشه که ت ...

پوستش رو می‌کنم تا آخر عمر یادش نره

بیشرف هر ماه طلا میخرید برا ننش

بعد جونش در میومد برا من بخره

به من میرسید چک دارم

به ننش میرسید پول از پارو بالا میرفت

یبار هیچ وقت یادم نمیره همش غر میزد چک دارم فلان

چند روز بعد دیدم با یه زنجیر کلفت طلا مثل قلاده سگ اومد گفتم این چیه ؟ گفت دوستم بهم هدیه داده!!!

همینقدر دروغگو و بی شرف

نفرینش کردم 

پوستش رو می‌کنم تا آخر عمر یادش نرهبیشرف هر ماه طلا میخرید برا ننشبعد جونش در میومد برا من بخرهبه من ...

وای واقعا دارم جای تو حرص میخورم 

این چرا اینطوری بود چه بچه ننه و مامانی بوده 

توکه همچییز داشتی چرا با این ازدواج کردیکلا چراشوهرکردی

خب خام بودم فکر میکردم خوشبخت میشم 

چون با عشق ازدواج کردم

برام هیچ وقت پول مهم نبود 

عقل الانم رو داشتم نگاه صورت هیچ مردی نمیکردم

وای واقعا دارم جای تو حرص میخورم این چرا اینطوری بود چه بچه ننه و مامانی بوده

نه بچه ننه نیست 

دردش این هست چون مادرش اینو کمتر از بقیه بچه ها دوسداشته، با طلا و پول خرج کردن توجه بخره از مادرش

اوایل میگفت مادرم دوسم نداره 

بعد که به پول رسید میگفت مادرم برام دعا میکنه دست به خاک بزنم طلا بشه! خانواده کلا سمی 

چی شد که رسیدیم به پرنسسعلی ها

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نه بچه ننه نیست دردش این هست چون مادرش اینو کمتر از بقیه بچه ها دوسداشته، با طلا و پول خرج کردن توجه ...

خاله؟....

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نمیدونم واقعا چرا اینطوری شدن

مد اینستا: من نبودم