2777
2789
عنوان

کسی هست هنوز آجیل نخریده باشه

298 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. من شوهرم دوماهه بیکاره و هیچی خرید آجیل و شیرینی و شکلات و ... نکردیم. الان بچه ام عکس آجیل دیده هوس بادوم هندی کرده. منم گفتم میخریم

خوب برو براش کم بخر . بچه اس با 100 گرمم راضی میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میتونم یکم براش بخرم. در کل میخواستم ببینم کس دیگه ای هم هست هنوز چیزی نخریده باشه

آره خیلیها که چند روز اول هستن بعدش مسافرت میرن..یا اونایی که مسافرتن هفته دوم میان...بااینکه نصف عیدو خونن ولی نمیخرن

آره میتونم یکم براش بخرم. در کل میخواستم ببینم کس دیگه ای هم هست هنوز چیزی نخریده باشه

منم خیلی کم خریدم شیرینی فقط یه جعبه شکلات نخریدم 5 تومن از این شکلاتای لواشکی گرفتم. همون کم رو بگیر بذار فقط برای بچه ات. چون ما کوچیک تریم تا دید نریم بازدید نداریم .منم امسال زیاد حوصله رفت و امد ندارم انشالله که مشکل شوهرت هم زود حل شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
الان همدردی کنیم یا راه حل بدیم یعنی توی خونه ی هیچکدوم از فامیلاتون اجیل نبود که بچه با دیدن عکس اج ...

منظورم این نبود که بچه ام بی آجیل مونده. منظورم این بود خودمون نخریدیم هیچی. از اول عید اومدیم خونه مادربزرگم شمال چون خونه میموندیم مهمون میومد واقعا پول خرید نداشتیم. اینجا هم یه بار جلومون آجیل گذاشتن بیشتر تخمه بود. بچه ام ۳ سالشه

منم خیلی کم خریدم شیرینی فقط یه جعبه شکلات نخریدم 5 تومن از این شکلاتای لواشکی گرفتم. همون کم رو بگی ...

راستشو بخوای حتی پول کمش هم نیست. آخه یه بچه یک ساله وابسته به شیر خشک هم دارم خلاصه یه روز درمیون ۲۲ تومن پول شیر خشک و ...

منظورم این نبود که بچه ام بی آجیل مونده. منظورم این بود خودمون نخریدیم هیچی. از اول عید اومدیم خونه ...

یه خورده براش بخر انشالله شوهرتون یه کار خوب پیدا میکنه از وقتی تاپیک اون کلاهبرداری که برا قلب بچه اش پول جمع میکردو خوندم کلا نسبت به تاپیکای نداری بدبین شدم پست اولت حس خوبی نداشت ولی شما هرجور شده یه کوچلو براش بخر منم امسال دوجا عید دیدنی که رفتم اجیل نزاشتن دیگه نمیدونم کلا نخریدن یا برا مهمون نزاشتن

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
راستشو بخوای حتی پول کمش هم نیست. آخه یه بچه یک ساله وابسته به شیر خشک هم دارم خلاصه یه روز درمیون ۲ ...

پس توکل به خدا کن یه کسب و کار خونگی راه بنداز هرچی باشه مربا ترشی پیاز داغ اگه شمالی هستی خوراکی شمال بگیر ببر شهرتون بفروش . اگه پول لازمی باید  یه حرکتی بزنی. توکل به خدا

پس توکل به خدا کن یه کسب و کار خونگی راه بنداز هرچی باشه مربا ترشی پیاز داغ اگه شمالی هستی خوراکی شم ...

قبلا سرکار میرفتم بهتر از الان بود. شوهرم هم خسیس نیست. اما کارم منشی بود. واقعا مربا و ترشی بلد نیستم اما خب میتونم یاد بگیرم. اسفند دست بچه ام سوختگی شدید شد خیلی خرج دوادکتر کردیم. پول خرید لباس بچه هام جور شد. بعد ماشین خرج رو دستمون گذاشت زیاد دیگه پولی نموند. شوهرم بیکار شده اما هر وقت کار برقی یا ساختمانی پیدا بشه انجام میده. خلاصه آدم بی عاری نیست ولی این ماه شرایطمون خیلی بد شد. اجاره خونه هم ۲۷ ام اسفند داد دیگه پولی نموند

من چی بگم که شوهرم چند ساله داره می دوه  ولی کارش هنوز نگرفته یه قرون خرجی ندارم. فقط خودمم و خودم.