2777
2789
عنوان

عشق . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست
مادر ها هر دو با هم در ارتباط هستن ولی هنوز شرایط خاستگاری رسمی نیست براشون 

نامزدي دربين ما يعني خواستىاري رسمي

و دوران قبل از عقد

اينا دوستن خانوادهاشون ميدونن 

تازه ميگه بابايه من نميدونه 

دوستي ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوشون عاشق هم هستن . جوری که ما و کل خانواده واسمون ثابت شده . دست رو قران هم گذاشتن که تا همیشه ...

خب الان ب بقبه چ اسم این چیه؟اصلا چرا گذاشتن کسی بفهمه

حالا هر نیتی بنظر من تا عقد رسمی کسی نباید بفهمه

چی بگم . خب اقا پسر بخاطر اینکه خیالش راحت باشه بابت دختر خالم به خاله ام زنگ زده ماه اول اشنایی و رسما خاستگاری کرده 

ببین رابطه پاکیش به اسم نیست به شخصیت دوتا ادمه

من خودم شوهرم خواستگاری اومدن،مامانم اینا گفتن خدمت تموم شه بعد بیاد

ما هم یه سال با اطلاع خانواده ها دوست بودیم،اما تا انگشتر نیاوردن و مراسم نامزدی اصلا نمیگفتیم نامزدی،فامیل هم مارو به نامزدی قبول نداشتن

خدایا شکرت هزاربار

کاری با اسمش نداریم، ولی وقتی پدرعروس خبر نداره اگه بعدا که خبردار شد جواب رد داد چی؟

وقتی نامزد رسمی نباشن، جدایی راحت تره.

من خودم دو نفر رو میشناسم که خانواده های هردو خبر داشتن، حتی فامیل هم خبر داشتن که باهم دوستن، دختروپسر هم ۵سال باهم بودن، ولی پسر بعد سه سال یه عالمه دوس دختر پیدا کرد و کم کم دیگه محل به دختره نداد، و ازهم جدا شدن، الانم با کسای دیگه ازدواج کردن.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
ببین رابطه پاکیش به اسم نیست به شخصیت دوتا ادمه من خودم شوهرم خواستگاری اومدن،مامانم اینا گفتن خدمت ...

دقیقا اینا هم میگن ما عشق امون پاکه و همدیگه رو زن و شوهر میدونیم و صیغه ی محرمیت ۹۹ ساله واسه خودشون خوندن . دقیقا به شخصیت ادمه . به دل و عشق پاکش . ولی خب شما هم یه جوری نامزد بودین چون از نظر من دوستی یعنی فقط واسه سرگرمی و فان هستش . نیت ازدواج اسنش دوستی نیست 

دقیقا اینا هم میگن ما عشق امون پاکه و همدیگه رو زن و شوهر میدونیم و صیغه ی محرمیت ۹۹ ساله واسه خودشو ...

ببخشیدا دختر مجرد بدون اجازه پدر صیغه ش درست نیست،راجب این قضیه تحقیق کنید

خدایا شکرت هزاربار
2790
2778
2791
2779
2792