2777
2789
عنوان

عشق . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله که خوشبخت بشن نذارید بخاطر مسایل بیخود اینجور حرفهارو بشنوید،رسمی با پدرتون صحبت کنید

به این فکر کنید که اگه پدرتون بفهمه بدون اجازه ش ازدواج کردین بیشتر ناراحت میشه

تا مثلا بدون داشتن خونه اقا بیاد خواستگاری

خدایا شکرت هزاربار
خب پس دیگه نامزدی نیست دوستی هم نیست ازدواج کردن بدون اطلاع پدر اختیارشون هم با خودشونه،مبارکشون ب ...

نه اونجور هم نیست که واسه پدرش ارزش قائل نشه فقط خواسته وقتی صحبت میکنه گناه نکرده باشه . کیلومتر ها از هم دورن اینم بگم که فکر بد نکنین

ایشالله که خوشبخت بشن نذارید بخاطر مسایل بیخود اینجور حرفهارو بشنوید،رسمی با پدرتون صحبت کنید به ای ...

عزیز من نیستم .‌دختر خالمه . حرفتون درسته ولی مطمئنه که بدون داشتن خونه و سرمایه کافی نه میشنوه

راستش هر دو دست رو قران گذاشتن که تا اخر عمر برای هم باشن و همیشه زن و شوهر بمونن و هیچ وقت جدا نشن . از یه روحانی سوال کردن گفتن که این همون صیغه ی محرمیت هست به صورت فارسی که درست هم هست . معنی فارسی ایه صیغه یعنی من به همسری تو در بیام . چون خیلی حساسه رو این چیزا تحقیق کرده 

2790
2778
2791
2779
2792