2777
2789
عنوان

مادرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
ممنونم. یه کم سرتو به کارایی که دوس داری گرم کن، یه کم تو جمع باش تا این روزا بگذره

نمیتونم توان رسیدن به بچه هشت ماهمم ندارم

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤

عزیزم روحش شاد

حسابی براش عزاداری کن گریه کن سر قبرش برو براش قرآن بخون بجاش برو مکان های زیارتی و از طرفش سلام بده و دعا و ذکر و قرآن بخون...

به نیابت ش به فقرا کمک کن به گلدون و درخت ها آب بده دونه بریز برا پرندگان تو کوچه یا پارک و یه شکلات ،آدامس، و.. بگیر بده به بچه های نیازمند ...

خلاصه از این مدل کارا بکنی رفته رفته آروم میشی عزیزدلم 

بهشت جایگاه ابدی مادرتون باشه خدا روح مادرتون رو قرین رحمت کنه و به شما هم سلامتی و دل خوشی و آرامش بده خواهر 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم توان رسیدن به بچه هشت ماهمم ندارم

خیلی درکت می‌کنم. من مجرد بودم که مامانم فوت کرد. هر روز صبح که می‌خواستم بیدار شم آروم آروم لای پلکامو باز می‌کردم که ببینم رفتن مامانم خواب بوده یا نه، که ببینم صدای مامانم میاد یا نه 😔😔 انقد توی خواب جیغ می‌زدم و... اووووه دنیای بدیه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بمیرم برادلت

اینا رو برات گفتم که بدونی خیلیا تو دنیا درد تو رو می‌کشن، ولی چاره‌ای جز ادامه نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به دنیا ممنون

قربونت برم تو هم مادری 

باید خیلی قوی و فداکار باشی مطمئنم بودی و هستی و خواهی بود اما بخاطر شرایط فعلی 

این حق تو هِ که عزاداری کنی اما هرچیزی به اندازه خوبه 

عزاداری هاتو بکن و بعد بلند شو به خودت و بچه و زندگیت برس گلم 

اون کارا رو هم برا آرامش روح مادرت و آرامش خودت هرکدوم رو تونستی در حد توان انجام بده عزیزدلم 

آدمی که رفته اون دنیا دلش با خوشحالی خانوادش ِ که آسوده میشه و خیراتی که براش میفرستن به آرامش میرسه

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

قربونت برم تو هم مادری باید خیلی قوی و فداکار باشی مطمئنم بودی و هستی و خواهی بود اما بخاطر شرایط فع ...

خدا عزیزانت وحفظ کنه 

روحشون شاد وحشتناکه من که توان ادامه ندارم

خیلی خوب میفمم میگن گذر،زمان دردشوکم‌مبکنه ولی نمیکنه به مرور جای حالیش بیشترحس‌میشه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خیلی خوب میفمم میگن گذر،زمان دردشوکم‌مبکنه ولی نمیکنه به مرور جای حالیش بیشترحس‌میشه

آره واقعا هرچی میگذره بدترمیشه انگارداغش تازه اس