جانسونار مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1156 عنوان مادرم💔 166 بازدید | 24 پست امروز درست یک ماهه مادرم واز دست دادم حالم رفته رفته داره بدترمیشه دیگه نمیتونم ادامه بدم تمام وجودم درد میکنه ازنبودنش لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤ 1404/06/12 | 00:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 خداصبرت بده من مادرمو95روزه ازدست دادم زندگی به معنای واقعی همون روز برام تموم شده گلم دردش کم نمیشه به مروربیشترم میشه ولی مامحکومیم ادامه بدیم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 روحشون شاد.شاید تا یکی دو سال همینجوری باشی، ولی بعدش میشه یه زخم کهنه حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
oceanbreeze عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 1694 عزیزم خدا به دلت آرامش بده خدا رحمتش کنه واسش حمد خوندم
جانسونار مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1156 از خدا برات صبر میخوام عزیزم خدا رحمتشون کنه نزدیک چهارماهه بشدت عذاب کشیدوبیماربود از شدت حال بدش گفتم خدایا عذابش نده یا ببخشش یاشفابدهحالاعذاب وجدان داغونم کرده چ ا این دعا روکردم لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤
جانسونار مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1156 روحشون شاد.شاید تا یکی دو سال همینجوری باشی، ولی بعدش میشه یه زخم کهنه خیلی تنها شدم نه خواهری نه مادری خودم توشه غریب لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤
imhamam عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9223 نزدیک چهارماهه بشدت عذاب کشیدوبیماربود از شدت حال بدش گفتم خدایا عذابش نده یا ببخشش یاشفابدهحالاعذاب ... عزیزم چه ربطی به دعای شما داره همه مون یه عمری داریم و یه روز از این دنیا میریم خدا نخواسته مادرتون سختی بکشه اونو برد پیش خودش میدونم سخته ولی زندگی همینه
جانسونار مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1156 خداصبرت بده من مادرمو95روزه ازدست دادم زندگی به معنای واقعی همون روز برام تموم شده گلم دردش کم نمیشه ... روحشون شاد وحشتناکه من که توان ادامه ندارم لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 خیلی تنها شدم نه خواهری نه مادری خودم توشه غریب من ۱۳ ساله مامانمو از دست دادم، بابامم ۲ ساله از دنیا رفته، یه خواهر و برادر دارم، ولی شهر غریبم. زندگی همینه دیگه، کاری نمیشه کرد حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
جانسونار مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1156 من ۱۳ ساله مامانمو از دست دادم، بابامم ۲ ساله از دنیا رفته، یه خواهر و برادر دارم، ولی شهر غریبم. زن ... روحشون شاد لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 روحشون شاد ممنونم. یه کم سرتو به کارایی که دوس داری گرم کن، یه کم تو جمع باش تا این روزا بگذره حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...